Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Controller till DigitalRoute i centrala Stockholm

Är du en erfaren controller som söker en ny utmaning under 2018? Tveka då inte att söka rollen som Controller till DigitalRoute!

ErbjudandeSom anställd på DigitalRoute blir du en del av ett – på riktigt – internationellt bolag. I en miljö där innovation och idéer uppmuntras och där personalen får lov att utvecklas och tillsammans skapa en framgångssaga. Här blir du en del av ett passionerat gäng på en central adress i Stockholm City.

Om rollenSom Controller på DigitalRoute bidrar du med att säkerställa att företagets mål möts på bästa sätt. Du genomför analyser, gör budgetar och prognoser. Du säkerställer att affärsplaner utförs, skapar rapporter till ledning och styrelse. Du är är en del av den globala finansfunktionen och bidrar till den gemensamma leveransen tillsammans med dina kollegor i Sverige och utomlands. Rollen innefattar också att man bygger rapporter i Business Objects Infoview.

Vem söker viDen vi tror skulle passa bäst in i den här rollen är du som tidigare har arbetat som både Financial och Business Controller i några år. Du talar svenska och engelska flytande och trivs i en internationell miljö. Du är skicklig med system och framförallt en duktig användare av Excel. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande, även erfarenhet från Maconomy, Business Objects och Salesfoce anses vara ett plus.

Utöver det är det såklart viktigt att du vill bli en del av det här spännande bolaget, är nyfiken och har en vilja att utvecklas. Du är en kommunikatör ut i fingerspetsarna som brinner för analys och – kanske viktigast av allt – ser en framtid tillsammans med DigitalRoute!

Ansökan
Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erika Lantz Paulsen (erika.lantz.paulsen@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka! 

Om DigitalRoute har sedan 1999 levererat mjukvara och tjänster till telekomoperatörer. Deras mjukvaruteknologi, har utvecklats från att vara en specifik teknikplattform främst avsedd för billingdomänen (mediation) inom telekom till en svit av produkter för dataintegration och data management applicerbar på vilket nätverk och för vilken bransch som helst.

I mer än 350 installationer över hela världen använder ledande företag DigitalRoutes teknologi för att integrera och hantera extrema datamängder, däribland ett antal OEM-partners som använder deras lösning som en central del av deras eget produkterbjudande till slutkund.

DigitalRoute har ca 175 medarbetare över hela världen. Bolaget har sitt huvudkontor och säte i Stockholm och regionala kontor i Europa, Nordamerika och Asien. DigitalRoutes verksamhet bygger på kärnvärdena kompetens, öppenhet och engagemang.”

För att läsa mer om DigitalRoute, besök deras hemsida www.digitalroute.com

För dig som redan nu vill veta mer om dem, så rekommenderar vi dig att se den här videon:

https://youtu.be/3kERTyK2bIw