Nu söker vi en Office Manager till Yamaha Motors

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker vi en Office Manager till Yamaha Motors i Sickla. Du erbjuds en bred och kreativ roll i en spännande miljö där Yamaha Motor vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder.
Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Rollen:
Som Office Manager på Yamaha Motors är rollen varierande. Du kommer att ha ett övergripande kontorsansvar som bland annat innefattar:

  • Kontaktperson gällande lönehantering i Sverige, Norge och Danmark. Du rapporterar gällande löner, avvikelser, nyanställda, kvitton, körjournaler, reseräkningar, bonusar etc i Excel 
  • Koordinering av HR-ärenden (Huvudkontor med HR-avdelning finns i Amsterdam) 
  • Avtalsansvarig och kontaktperson gentemot leverantörer, samarbetspartners och hyresvärd 
  • Ta fram arbetsbeskrivningar och introduktion för nyanställda
  • Ansvara för kontorets allmänna ytor och att de används optimalt dvs planera, beställa möbler, teknisk utrustning etc
  • Samordna events och aktiviteter 
  • Fakturahantering, posthantering, beställa kontorsmaterial
  • Kalenderhantering och koordinering av gemensamma möten

Din profil:
Vi söker dig som är en erfaren Office Manager som är serviceminded, tar initiativ och är prestigelös. Du är duktig på att prioritera, kan hantera många olika uppgifter samtidigt och du har hög integritet. Du har ögat för detaljer och du är duktig på att kommunicera. Du känner dig trygg i en internationell miljö, är lösningsfokuserad och har en hjälpsam personlighet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Du är trygg i hela Officepaketet, främst Excel. Har du tidigare arbetat med löner, GDPR och har ett intresse för IT är det ett stort plus men inget krav.

Det viktigaste är din personlighet och att du har en ”can do” attityd. 

Om Yamaha Motors:
For more than 60 years, Yamaha Motor has been bringing pleasure to millions of people by using ingenuity and enthusiasm to constantly surpass customer expectations, thereby enriching their lives. Yamaha Motor Scandinavia (YMS) is a regional branch office of Yamaha Motor Europe.

YMS is responsible for coordinating the marketing and sales activities of Yamaha Motor products in Sweden, Norway, Denmark, Greenland and Iceland, mainly: Yamaha motorcycles and scooters, marine outboard engines, Wave runner water vehicles, 4-wheel All-Terrain Vehicles (ATV’s), golf cars, snowmobiles and generators.

Mer om tjänsten:
I den här rekryteringen samarbetar Yamaha Motors med The Pace/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning. Arbetstiden är mellan 08:00-17:00.

På huvudkontoret i Sickla arbetar ca 30 personer och det helt nybyggda kontoret ligger på Uddvägen 7.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Vi som arbetar med denna rekrytering kommer att vara lite jullediga och kommer att börja gå igenom ansökningar den 7 januari 2019. Därefter kommer vi att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Yamaha Motors Scandinavia

Uddvägen 7, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer