Marketing Content Manager

Tillsatt

Rekrytering

Vi söker en Marketing & Content manager som ska ansvara för ett av EVRYs affärsenheter. Rollen innebär att ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av olika produkt- och tjänstelösningar.

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. 

EVRYs marknadsavdelning växer och gillar du att driva projekt från idé och ända in i mål, är du bekväm i att ta egna beslut men uppskattar att vara en del av ett engagerat team? Då kan du vara vår nya Marketing & Content Manager.

Din roll
Som Marketing & Content manager är du en del av Marknadsteamet samtidigt som du ansvarar för ett av EVRYs affärsenheter. I samarbete med säljledningen ska du ta fram årliga marknadsplaner och koncept samt projektleda och genomföra marknadspaketering av affärsenhetens olika produkt- och tjänstelösningar.Fokus ligger inledningsvis på att producera relevant innehåll som att skriva whitepapers och customer stories för hemsidan, sociala medier och intranät samt produktion av säljpresentationer. Det är därför av stor vikt att du är en duktig skribent, som med utgångspunkt från målgrupp och sammanhang kan omvandla affärsmässig och ibland teknisk information till relevanta budskap som beskriver konkret kundnytta.

I rollen ingår också traditionell kampanjplanering, projektledning och genomförande av marknadsaktiviteter. Det görs då i definierade projekt och tillsammans med övriga kollegor i marknadsteamet. Är du initiativrik och drivande får du stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla, både din egen roll och teamet framåt.

Tjänsten är en kombination av operativa och strategiska arbetsuppgifter vilket innebär att självständigt driva olika projekt från idé och planering till genomförande och uppföljning. Inledningsvis ligger fokus på content och marknadspaketering men på sikt går den över i ett mer strategiskt marknadsansvar för den affärsenhet man ansvarar för. Tjänsten rapporterar till Marknadschefen och placeringsort är Göteborg eller Stockholm.

Om dig

Du har minst fem års erfarenhet från arbete på en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter och har haft budgetansvar. Du är projektledare ändå ut i fingerspetsarna och har drivit marknadsprojekt inom alla kanaler – från online marketing och digitala kampanjer till intranät, webinars och externweb samt seminarier och konferenser. Tack vare din sociala kompetens och förmåga att hantera olika typer av människor kan du driva stora projekt som involverar många människor i organisationen. Men framför allt är du en duktig kommunikatör med mycket god skriftlig förmåga.

För att lyckas i rollen är du en kreativ och självgående person som vågar tänka nytt, som har god förståelse för business och affärsverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för kommunikation och att bygga starka varumärken ser vi som en självklarhet.

Du tycker om att växla mellan det strategiska och operativa, gillar att ta mycket eget ansvar och planerar utan problem ditt eget arbete. Framför allt trivs du i en snabbfotad organisation som förändras och växer och där du ställs inför nya utmaningar.

 

Din erfarenhet

  •  Flera års erfarenhet från en marknadsavdelning med motsvarande arbetsuppgifter
  •  Högskoleutbildning inom marknadsföring och kommunikation eller liknande t ex IHM
  •  Kunskap i Officepaketet, framförallt duktig i Power Point.
  • Erfarenhet från webpublicering/CMS-system t ex EPI-server.


Mer om EVRY

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. För oss är det viktigt att ha kul på jobbet. På marknadsavdelningen har du glada, engagerade och drivna kollegor som motiveras av ett gemensamt mål – att bygga ett starkt digitalt varumärke för EVRY på den svenska marknaden.

Intresserad?

Vi samarbetar med KIMM i denna rekrytering, för ytterligare frågor kontakta rekryteringskonsult Anna Bjerkelius på 08-555290 00 eller ab@kimm.se. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna löpande – sista ansökningsdag är 16 februari. Observera att vi tyvärr inte har möjlighet att ta emot ansökningar via mejl. 

 

 

 

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Video Content Producer till Wise Professionals

Som Video Content Producer hos Wise Professionals kommer du redan första dagen svepas med i en företagskultur där allt är möjligt. Där film är en självklar del i vardagen och där dina idéer blir verklighet. Vi är redan nyfikna på vem du är som filmskapare och vill att du ska ha den roligaste tiden i din karriär hos oss. Är du redo att kavla upp ärmarna och ta fram film som får oss att både tappa andan och hakan?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en analytisk kundrådgivare till 2Secure

Du erbjuds en dynamisk roll på ett branschledande företag där du tillsammans med ditt team bidrar till ett tryggare samhälle. Trivs du i kundmötet, är duktig på analys, är konsultativ och rådgivande, då kan det här vara rollen för dig!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Scandinavian HR Manager till CERTEGO

CERTEGO har anor från industriell låsverksamhet som startades redan för 150 år sedan. Vi tillhör koncernen ASSA ABLOY och vägen fram till dagens högteknologiska företag har kantats av ett stort antal bolagsfusioner och förvärv över hela Norden.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Landets bästa rekryteringschef till ICA

Nu går startskottet för uppbyggnaden av inget mindre än landets bästa rekryteringsteam! Du som rekryteringschef kommer forma och leda funktionen med några av Sveriges bästa rekryterare i en roll där du förväntas göra enorm skillnad.
“Det här kan på allvar vara det roligaste jobb du kan ha ” Så säger Åsa Daxberg som blir din närmaste chef i denna roll. Och vi, Maria och Johanna från Wise som ansvarar för denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Senior rekryterare till ICA – också landets bästa

Som tidigare utannonserats bygger ICA landets bästa rekryteringsteam! Du som senior rekryterare kommer tillsammans med landets bästa rekryteringschef vara med från början och bygga ett team som förväntas göra stor skillnad.
“Det här är också det roligaste jobb du kan ha ” säger Åsa Daxberg som blir din chefs närmaste chef. Och vi, Maria och Johanna från Wise, som ansvarar för även denna rekrytering, kan inte annat än att hålla med…. Den här gången också!

Stockholm

Läs mer