Nu söker vi en Executive Assistent till DHL Express

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

DHL Express är världens ledande leverantör av internationell expressleverans och vi söker nu dig som vill vara en del av världens mest internationella företag. De har blivit utnämnda till
”Top Employer” i fem år vilket är något som DHL Express är mycket stolta över!

Vi letar nu efter deras nya superstar i rollen som Executive Assistent.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vad kan DHL Express erbjuda dig?
DHL Express är ett globalt företag med motiverade medarbetare i fokus. Ledorden är Speed, Passion, Right 1st Time och Can Do attityd. 

Du trivs bäst på DHL Express om du uppskattar att jobba i en prestationsdriven, högpresterande och internationell kultur. Det råder en kreativ och dynamisk miljö och detta kombineras med passionerade och nyfikna medarbetare. Du får stora möjligheter till personlig utveckling bland annat genom ett skräddarsytt träningsprogram där du får lära känna hela verksamheten.

Utöver det får du också fantastiskt trevliga kollegor.

Hur ser en vanlig dag ut?
I din roll kommer du att ge kvalificerat stöd till VD och ledningsgrupp och du rapporterar direkt till VD. Dina arbetsuppgifter varierar men vanligt förekommande är: 

• Planera, boka och samordna ledningsgruppens möten, ledarskapsforum och konferenser

• Mail- och kalenderhantering för VD

• Skapa högkvalificerade presentationer

• Researrangemang, tidsrapportering och resekostnader

• Övriga löpande administrativa uppgifter

• Ansvara för företagsövergripande projekt och aktiviteter

• Verka för att utveckla och förbättra arbetsflöden

Vem söker vi?
Vi söker en erfaren Executive Assistant som arbetat i och känner sig hemma i en internationell miljö. Du har en stark tilltro till din egen förmåga, du är kommunikativ, social och trivs i en viktig och central roll.

Du har förmågan att ta egna initiativ, prioritera, fatta egna beslut och du tar ett stort ansvar för din leverans. Du har en hög integritet, god bedömningsförmåga och lätt för att skapa förtroende och relationer bland dina kollegor.

Du uppskattar att ha en affärsnära roll där dina beslut sträcker sig både operativt men också strategiskt. Vi vill att du pratar och skriver flytande svenska och engelska. Du kan hela Office-paketet och du har lätt för att lära dig nya system.

Vilka är DHL Express?
DHL Express är global marknadsledare och specialist inom internationella transporter och expressleveranser. Nyckeln till vår framgång är styrkan i vårt globala nätverk, som spänner över mer än 220 länder och territorier, där cirka 100 000 medarbetare tillhandahåller tjänster till mer än 2,5 miljoner kunder.

Det som verkligen skiljer oss från andra är den internationella transportkunskapen hos våra medarbetare. Med vår kunskap, tillsammans med vår passion och “Can Do”-attityd, levererar vi en service i världsklass och säkerställer att våra kunders försändelser når sin destination säkert och så snabbt som möjligt.

Nyfiken på att veta mer?
DHL Express sitter i fina lokaler i Västberga.
För mer information eller frågor, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Christina Stenbeck på christina.stenbeck@thepace.se. Tjänsten är på heltid med start efter sommaren. Anställningen inleds med sex månaders provanställning.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så skicka gärna in din ansökan så snart du får möjlighet.

Välkommen med din ansökan!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marknadsansvarig till Posti Messaging

Till Posti Messaging i Sundbyberg söker vi nu en Marknadsansvarig som ansvarar för marknadsaktiviteterna i Sverige och Norge. Det här är en central roll i företagets skandinaviska organisation, med ansvar för marknadsföringen. Det här är ett konsultuppdrag genom KIMM & Wise Professionals, för att täcka upp en kommande föräldraledighet. Uppdraget är på heltid, startar i augusti 2019 och beräknas att pågå under 1 år. Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Exekutiv Assistent åt Amnesty International

Är du en erfaren Exekutiv Assistent med hög integritet? Brinner du dessutom för mänskliga rättigheter och människors lika värde? Nu har du möjligheten att få vara med och strukturera och lägga grunden för rollen som Exekutiv Assistent åt Amnestys Generalsekreterare.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer