Lönekoordinator till JTI

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en driven lönekoordinator med ett intresse för service? Då är det kanske dig JTI söker efter!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till JTI söker vi en lönekoordinator på heltid. Uppdraget är på 3-6 månader med start så snart som möjligt.

 

Ditt uppdrag

JTI har sitt huvudkontor i centrala Stockholm där du kommer vara placerad. Du kommer tillhöra ekonomiavdelningen och arbeta nära två redovisningsekonomer.

Som lönekoordinator kommer du att vara kontaktperson gällande lönefrågor och ha kontakt med både den externa löneleverantören samt med medarbetare internt och supportera företagets HR. JTI har totalt 180 löner fördelade på 2 bolag.

Andra exempel på arbetsuppgifter är:

– Arbeta med lönerelaterad redovisning.

– Utföra beräkningar och detaljerad uppföljning av löne- och förmånsrelaterade kostnader.

– Kravställare gentemot outsourcingbolaget.

– Vissa systemadministrativa arbetsuppgifter.

– Andra administrativa uppgifter så som hantering av pensioner, försäkringar samt förmåner.

 

Din bakgrund

Vi söker dig som gärna har minst 5 års erfarenhet av lönerelaterat arbete. Du ska ha goda kunskaper om lön och löneprocessen då en viktig funktion i din roll är att agera support och stöd i lönefrågor. Du ska ha ett genuint intresse för just lön och ha en fallenhet för att kommunicera och samarbeta med andra. Vidare ser vi att du har gymnasiekompetens och även gärna läst en eftergymnasial utbildning inom lön eller ekonomi. Du ska kunna svenska och engelska flytande, både i tal och skrift, samt ha goda kunskaper inom Excel. Har du erfarenhet av SAP är detta meriterande men inget krav.

Som person ser vi att du är driven och har ett affärsinriktat tänk. Du ska vara noggrann och tycka om att utveckla både dig själv och andra.

 

Om JTI

Japan Tobacco International är ett ledande internationellt tobaksföretag. JTI sysselsätter över 27 000 personer i över 367 kontor och 26 fabriker runt om i världen och deras produkter distribueras i mer än 120 länder.

JTI:s högkvarter i Sverige ligger i centrala Stockholm, i hjärtat av affärs- och kulturdistriktet och deras säljkår är representerad i hela Sverige. Deras snusfabrik i

Vårgårda producerar traditionellt svenskt snus för den svenska, norska och japanska marknaden under namnet Nordic Snus AB.

I Sverige sysselsätter JTI och Nordic Snus över 170 anställda, där JTI är Sveriges ledande cigarettleverantör med kända internationella varumärken som Camel och Winston samt klassiska svenska varumärken som Blend and Level. Nordic Snus är en av de ledande tillverkarna på den svenska snusmarknaden, med traditionellt svensk snus som säljs under varumärkena LD och Gustavus. Deras lokala tobaksarv sträcker sig hela vägen tillbaka till 1890 då deras äldsta varumärke, Commerce, lanserades.

JTI Sverige har också blivit prisade av det internationella Top Employer Institute som en av Sveriges bästa arbetsgivare varje år sedan 2014. För mer information besök www.jti.com.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenny Nystrand (jenny.nystrand@wise.se, 076-620 29 48) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se, 0766202957).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger JTI Sweden AB

Birger Jarlsgatan 57, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Facility Manager till JM

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.
JM söker nu en erfaren Facility Manager som aktivt ska driva och utveckla JMs huvudkontor.
Är du självständig, driven, ser lösningar och trivs med stora kontaktytor? Då är det här jobbet för dig.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Forskningsassistent till Hjärt- Lungfonden

Vill du ha en central och viktig roll där ditt arbete verkligen gör skillnad?
Nu söker vi en Forskningsassistent till Hjärt-Lungfonden. Du kommer till ett härligt professionellt gäng i ett engagerande klimat med högt i tak. Vill du vara med på vår viktiga resa, i forskningsprojektet SCAPIS, där vi arbetar för att stoppa hjärt- och lungsjukdomar innan de uppstår?

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Kundtjänstchef

Nu söker vi en Kundtjänstchef till Nord Drivsystem. Du får en central roll och är den som fungerar som koordinator för teamet och leveransen mot kund. Du kommer att ansvara för ett härligt team bestående av nio självgående personer. Har du erfarenhet från tekniska branscher och brinner för kunddialog och personal? Då är det här rollen för dig!

Stockholm

Läs mer