Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ekonomiansvarig med HR-ansvar till Kylgruppen

Nu söker Kylgruppen dig som är en serviceinriktad ekonom med bred kunskap inom ekonomi och som brinner för människor!

Om rollen
I rollen som ekonomi/HR ansvarig ingår du i ledningsgruppen och har ansvar för hela flödet inom ekonomi samt bygga upp HR funktionen.

  • Ansvara och utföra hela flödet från reskontra till månadsbokslut
  • Skatte och momsdeklarationer
  • Löneadministration
  • Upprätta månadsrapporter och presentera i ledningsgrupp
  • Upprätta årsredovisning och vara kontaktperson för revisorerna
  • Driva budget och prognosarbete

Du har även ansvar för en del administrativa uppgifter samt växel och kontor.

Vem söker vi?För att lyckas i rollen som ekonomianansvarig ser vi att du har flerårig erfarenhet inom ekonomi. Du har tidigare haft en roll med helhetsansvar där du arbetat med redovisning, bokslut, årsredovisning, budget, analys och lön. Det är meriterande om du tidigare haft HR ansvar men det viktiga är att du har ett intresse av att utvecklas inom HR. Du har en förmåga att fokusera på detaljer samtidigt som du kan lyfta blicken och se till helheten. Det talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser att du tidigare har arbetat i ett mindre till medelstort bolag.

Som person är du lösningsorienterad, serviceminded och trivs i en roll där du får driva förändring. Du har skinn på näsan samtidigt som du är ödmjuk, lyhörd och brinner för människor.

Om Kylgruppen ABKylgruppen har varit verksamt sedan 1984 och erbjuder tjänster för installation och service av kyl & värmepumpsanläggningar. Företaget har sedan start valt att växa organiskt och med hjälp av rekrytering av erfarna personer och är nu ett 40-tal medarbetare.

“Vår vision är att vara det självklara valet för de organisationer som prioriterar ett värdeskapande klimat för sin verksamhet.”

Läs mer om Kylgruppen på deras hemsida www.kylgruppen.se.

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Kylgruppen med EQonomy/Wise Professionals. 
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning med placering på kontoret i Västberga nära både pendeltåg och tunnelbana samt med tillgång till parkering.

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se eller Jenna Hemberg jenna.hemberg@eqonomy.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.