Operativ Projektledare inom marknad och kommunikation

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Vi söker en självgående projektledare till ett konsultuppdrag i Stockholm. Är du en duktig projektledare som är van att ha många projekt igång samtidigt och många kontaktytor, internt och externt? Är du intresserad av att arbeta som konsult och tillgänglig omgående? Vi ser fram emot din ansökan redan idag!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • MIS

Vi söker en operativ projektledare till ett roligt och varierande uppdrag i Stockholm. Tjänsten är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals under 4 månader. För rätt person finns det goda chanser till förlängning. Uppdraget startar omgående.

Om rollen
I rollen som projektledare kommer du ansvara för projektledning och samordning av kommunikationsaktiviteter, sociala medier, events och leverantörskontakter. Du arbetar både strategiskt och operativt och har många kontaktytor inom hela organisationen. Du blir en del av kommunikationsteamet och rapporterar till kommunikationschefen. Placering är i centrala Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Projektledning och produktionsplanering. Planera, utveckla, koordinera och publicera nyhetsbrev, sociala medier, filmproduktion tillsammans med interna och externa intressenter.
  • Publicera nyheter och information på intranät.
  • Arrangera seminarier, events och deltagande vid mässor.
  • Förvalta och vidareutveckla profilartiklar.
  • Underhålla och samordna arbete i nytt CRM-system i nära samarbete med säljorganisationen.

Enstaka resor i tjänsten förekommer inom Sverige.

Om dig
Vi söker dig som har 3-4 års erfarenhet av projektledning/samordning av kommunikationsaktiviteter och vill fortsatt jobba operativt. Du har erfarenhet av beställning av filmproduktion samt erfarenhet av publicering och spridning av content i bland annat sociala medier. Du har högskoleutbildning inom marknad/kommunikation eller liknande. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Erfarenhet av EpiServer, PhotoShop och InDesign är mycket meriterande.

Som person är du positiv, prestigelös och utåtriktad. Du är en teamplayer med erfarenhet av att driva kommunikations/marknadsprojekt mot interna och externa kontaktytor. Du är en strukturerad och serviceinriktad person som trivs med att ha många projekt igång samtidigt. Du har god samarbetsförmåga, men skinn på näsan och förmågan att sätta gränser vid behov.

När du blir en av oss
Som konsult hos KIMM och Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. Som anställd och uthyrd konsult via KIMM blir du också medlem i Marknadsföreningen i Stockholm. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos KIMM/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på KIMM är rekryteringsspecialister inom kommunikation, information, marknad & media. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius, la@kimm.se och konsultchef, Anders Norrman, an@kimm.se. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kommer troligtvis att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer