Copywriter

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Vill du arbeta med att utveckla och bygga Bris kommunikation, från idégenerering till praktiskt genomförande och har erfarenhet av att skriva och publicera texter för olika kanaler och målgrupper? Då kanske du vill anta rollen som Copywriter hos oss på Bris!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Barnens rätt i samhället (Bris) är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell medlemsorganisation som särskilt ska bistå barn och unga i utsatta situationer samt upprätta möjligheter för barn och ungdomar att föra en dialog med vuxna. Bris är i en utvecklingsfas och du kommer att spela en viktig roll i arbetet med att skapa engagerande budskap som bidrar till att stärka bilden av Bris hos samtliga våra målgrupper. Det är en självständig roll i en organisation där alla, oavsett funktion, bidrar till vår vision om ett samhälle där barnets rättigheter respekteras i samhällets alla delar och där varje barn känner till sina rättigheter.

Om rollen    

Rollen som copywriter innebär att arbeta med allt från korta snabba till mer långa och beskrivande texter med syfte att skapa en känsla och engagemang för Bris arbete – för att driva insamling. Du arbetar mot företag och privata givare och skriver för kanaler som webb, nyhetsbrev, sociala medier, kampanjer och print. Rollen innebär även att publicera och moderera innehållet i Bris digitala kanaler.

Som copywriter arbetar man nära funktioner som innehållsproducent, projektledare och pressansvarig, fundraisers och sponsoransvariga. I rollen planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som bidrar till att Bris når sina verksamhetsmål. Du är högst delaktig i att utveckla och bygga Bris kommunikation, från idégenerering till praktiskt genomförande.

 Vi söker dig som har

  • Minst 3 års erfarenhet av att skriva och publicera copytexter för olika kanaler och målgrupper
  • Relevant utbildning från exempelvis Berghs, IHM, Forsbergs eller liknande
  • God erfarenhet av att arbeta med olika tonalitet beroende på kanal och målgrupp
  • God erfarenhet av givarkommunikation
  • God erfarenhet av att arbetat med officepaketet
  • God erfarenhet av digital publicering i Sociala medier, Episerver eller liknande CMS samt i något utskicksverktyg

Så här tror vi att du är 

Vi tänker att du är en lyhörd och nyfiken person som fångar allt ifrån reklam och kommunikation men också samhällsutveckling och trender. Du är både noggrann och idérik och för att lyckas i rollen är det viktigt att du är ansvarstagande, handlingskraftig och har en förmåga att planera och driva ditt eget arbete i kombination med samarbete internt som externt. Som person tror vi att du är van vid att många tycker till om det du skriver och har förmåga att både ta och ge konstruktiv feedback på ett öppet och prestigelöst sätt. För att vi ska trivas tillsammans uppskattar du i en miljö där det går undan och där du är en självklar lagspelare men också van vid att arbeta självständigt.

Mer om Bris                                                                                                                            

FN:s konvention om barnets rättigheter utgör grunden för Bris arbete. Enheten för kommunikation, opinion och påverkan har som uppdrag att genom kommunikation stärka bilden av Bris hos samtliga våra målgrupper, skapa engagemang, opinionsbilda och bedriva påverkansarbete. Läs gärna mer på www.bris.se

Vill du veta mer?                                                                                                                     

Här förändrar vi världen på riktigt! Bris välkomnar alla sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsförmåga eller etnisk och religiös tillhörighet. Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

I den här rekryteringen samarbetar Bris med KIMM/Wise Professionals. Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via kimm.se så snart som möjligt då vi intervjuar löpande, dock senast den 2018-11-26. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sabina Axelsson på sa@kimm.se 

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl på grund av GDPR. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information:                                                                                                                                              

Kollektivavtal finns med IDEA- Akademikerförbunden och Unionen.

Fackliga representanter:                                                                                                                                        

Lena Myrberg, Unionen, lena.myrberg@bris.se                                                                                                            

Sofia Lindstén, Akadmikerförbundet, sofia.lindsten@bris.se

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Bris-Barnens rätt i samhället

Arenavägen 61, Johanneshov

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Advisor till KPMG

Vill du arbeta i en affärsnära HR-roll i en högpresterande kultur där medarbetarna delar med sig av kunskap och tar fram det bästa hos varandra? Då tycker vi du ska fortsätta läsa här nedan!

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia, Marint

Nu söker vi en försäljningskoordinator till Yamaha Motor Scandinavia Marint i Sickla.
Du erbjuds en affärsnära roll där du är navet i försäljningsavdelningen och den som håller koll på försäljningen, lager, prissättning och analys. Yamaha Motor Scandinavia Marint sitter i fina lokaler i Sickla och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter. Är det något som du kan identifiera dig med? Då är det en bra idé att läsa vidare.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en Office Manager till 2Secure

Vi söker dig som trivs i en roll där du får ge förstklassig service till både anställda, besökare och kunder. Du drivs av att ge det lilla extra och att vara spindeln i nätet och du erbjuds en central och viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter.

Stockholm

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant till Embark Studios

På Embark Studios får du möjligheten att vara en del av en snabbt föränderlig värld där ambitionen är att skapa en unik spelupplevelse. På Embark Studios präglas kulturen av ett mindset som lyder ”We succeed together, we fail together, and we learn together”.

Stockholm

Läs mer