Marknadschef

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Nu söker KIMM för kunds räkning en proaktiv motorälskande och modig Marknadschef!

Vi söker dig som gillar att leda, coacha och utmana ditt team samt har passion för motorer och som gillar när vinden viner i håret oavsett om det är på sjön, på vägarna eller på fjället. Du har dessutom kunskaperna att fylla det redan starka globala varumärket med ännu mera känsla och engagemang.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förmånsbil
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Rollen

Du kommer att arbeta inom en global organisation där du har ansvar för Skandinavien och ett team om 5 personer. Du kommer arbeta nära och bygga relationer med det Europeiska huvudkontoret. En stor del av arbetet innebär tjänsteresor där det förväntas att arbeta nära kunderna, återförsäljarna och pressen och möta dem på utbildningar, mässor och event tillsammans med partners och återförsäljare. Resorna sker inom Skandinavien men du kommer även kontinuerligt resa inom Europa.

Rollen är en viktig och central del i att stärka varumärket och stötta försäljningsprocessen för hela vår produktportfölj i Skandinavien. Som ledare för marknadsteamet på 5 personer kommer du att stötta de ca 200 återförsäljningarna i Sverige, Norge och Danmark med material, kampanjer samt aktiviteter med ett tydligt försäljningsfokus. Samtidigt kommer du att arbeta korsfunktionellt i en internationell organisation tillsammans med bl a försäljnings- och produktavdelningar både i Skandinavien och på det Europeiska huvudkontoret.

I rollen som Marknadschef har du ett övergripande ansvar för att lokalanpassa vår uppdragsgivares centrala kommunikations- och marknadsstrategi till den skandinaviska marknaden som innefattar Sverige, Norge och Danmark. I ditt ansvar ligger att vidareutveckla varumärket och effektivisera erbjudanden och processer kring våra marknadsaktiviteter. Ditt främsta uppdrag är att vässa kommunikationen mot våra slutkonsumenter och ge våra återförsäljare de bästa möjligheterna att öka marknadsnärvaron och därmed driva försäljningen.

Företaget sitter i nya lokaler i Stockholm och vill sprida glädje och förgylla fritiden för sina kunder med hjälp av sina produkter.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Planera och prioritera budget och resurser för att skapa effektiva marknadsföringskampanjer
  • Lokalanpassa säljmaterial, presentationer, produktblad, kommunikations- och marknadsföringsmaterial etc
  • Ansvara för marknadsföring i sociala medier, skapa virala kampanjer och anpassa mot den lokala marknaden i respektive land
  • Planera och projektleda kommunikationsaktiviteter, events och mässor etc

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen har du relevant erfarenhet av en ledande roll inom kommunikation och marknadsföring främst inom B2C samt arbetat nära återförsäljare.

Som person är du driven och trivs att jobba proaktivt i en global miljö i en bred roll där du jobbar både operativt och strategiskt. Du har en energi som smittar av sig, en stark samarbetsförmåga och gillar att leda och jobba i team. En kommunikativ stjärna med förmåga att ta fram allt ifrån kommunikationsplaner till att förenkla komplex kommunikation och skapa intuitiva instruktioner. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från bil- eller motorbranschen men viktigt också att du känner passion för våra produkter samt om du har erfarenhet av att arbeta med internationella team och leverantörer.

Vad händer nu?  
I denna rekrytering samarbetar vår uppdragsgivare med KIMM. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se eller Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se. Vi ser fram mot din ansökan med CV och ett personligt brev via www.kimm.se senast 2019-05-13. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer