Engagerade och kvalificerade kundrådgivare till Bankgirot

Tillsatt

Stockholm

Vi söker nu två serviceinriktade och engagerade kundrådgivare till vårt trevliga team på Bankgirots Kundservice. Du bidrar aktivt till den totalupplevelse som kunderna får av Bankgirot. Kundservice hanterar support och rådgivning till bankerna och deras företagskunder.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområdeSom kundrådgivare är du tillsammans med dina kollegor ansiktet utåt för Bankgirot i alla kontakter med kunderna och ser till att de får högkvalitativ service. Du ingår i ett team på ca 20 personer och är placerad i trevliga lokaler centralt i Liljeholmen. Du rapporterar till teamledare och gruppchef för enheten.

Du tar emot inkommande samtal och hanterar administrativa ärenden, svarar på frågor och hjälper kunderna till rätt lösning. Många frågor är av komplex karaktär jämfört med en del andra kundtjänster, och kräver därför att du har en förmåga att tänka ett steg längre! Du arbetar uteslutande med företagskunder och i tjänsten ingår ej uppsökande försäljning.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med början i augusti till februari 2019 med goda möjligheter till en tillsvidareanställning

Din bakgrundDu har tidigare arbetat med service och/eller försäljning och motiveras av att arbeta med kunder. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi, It eller liknande. Du kan ha arbetat extra med liknande arbetsuppgifter under din studietid men är nu klar med din examen och vill ta steget ut i arbetslivet.

Du som person

 •         är glad, öppen och inger förtroende
 •         är självständig, tar gärna initiativ och kommer med lösningar
 •         är entusiastisk och positiv även i situationer med högt tempo
 •         är en lagspelare med starkt driv
 •         är ansvarstagande och noggrann
 •         har lätt för att sätta dig in i olika system, processer och rutiner
 •         bidrar aktivt till utvecklingen av vår kundservice
 •         har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Mer om oss  
Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. I snart 60 år har vi digitaliserat och garanterat den svenska betalmarknaden. Bankgirots finansiella infrastruktur är en central del av det digitala samhället. Alla företag och privatpersoner med ett bankkonto använder våra tjänster. Vi är en stor del av många människors liv. Bankgirot är faktiskt hjärtat och infrastrukturen som får 60 miljarder kronor att landa på rätt konto – varje dag. Detta innebär att hos oss får du som medarbetare ett stort ansvar och en stor roll oavsett vad du jobbar med.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se
eller 076-620 29 52. Vi ser fram mot din ansökan i ett beskrivande cv eller brev där din kompetens och intresse för tjänsten framgår. Din ansökan gör du via www.wise.se. Kom in med din ansökan omgående då urval sker löpande, dock senast den 27 augusti 2018. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

HR Business Partner to NREP

NREP prides itself of its ambitious, experienced and talented people, who have accomplishments that truly stand out in our industry. We are proud that our team members chose to stay with NREP because of our entrepreneurial environment, our shared values and our strong commitment to each other.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadskommunikatör till Wallenstam

Vill du vara med och bidra till en utveckling och miljö på riktigt och arbeta på ett modernt fastighetsbolag? Då kan det här vara rollen för dig. Vi på Wallenstam söker nu en marknadskommunikatör till vårt härliga team i Stockholm!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer