Engagerade och kvalificerade kundrådgivare till Bankgirot

Tillsatt

Stockholm

Vi söker nu två serviceinriktade och engagerade kundrådgivare till vårt trevliga team på Bankgirots Kundservice. Du bidrar aktivt till den totalupplevelse som kunderna får av Bankgirot. Kundservice hanterar support och rådgivning till bankerna och deras företagskunder.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområdeSom kundrådgivare är du tillsammans med dina kollegor ansiktet utåt för Bankgirot i alla kontakter med kunderna och ser till att de får högkvalitativ service. Du ingår i ett team på ca 20 personer och är placerad i trevliga lokaler centralt i Liljeholmen. Du rapporterar till teamledare och gruppchef för enheten.

Du tar emot inkommande samtal och hanterar administrativa ärenden, svarar på frågor och hjälper kunderna till rätt lösning. Många frågor är av komplex karaktär jämfört med en del andra kundtjänster, och kräver därför att du har en förmåga att tänka ett steg längre! Du arbetar uteslutande med företagskunder och i tjänsten ingår ej uppsökande försäljning.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med början i augusti till februari 2019 med goda möjligheter till en tillsvidareanställning

Din bakgrundDu har tidigare arbetat med service och/eller försäljning och motiveras av att arbeta med kunder. Vi ser gärna att du har en utbildning inom ekonomi, It eller liknande. Du kan ha arbetat extra med liknande arbetsuppgifter under din studietid men är nu klar med din examen och vill ta steget ut i arbetslivet.

Du som person

 •         är glad, öppen och inger förtroende
 •         är självständig, tar gärna initiativ och kommer med lösningar
 •         är entusiastisk och positiv även i situationer med högt tempo
 •         är en lagspelare med starkt driv
 •         är ansvarstagande och noggrann
 •         har lätt för att sätta dig in i olika system, processer och rutiner
 •         bidrar aktivt till utvecklingen av vår kundservice
 •         har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Mer om oss  
Bankgirot är Sveriges mest erfarna fintech-bolag. I snart 60 år har vi digitaliserat och garanterat den svenska betalmarknaden. Bankgirots finansiella infrastruktur är en central del av det digitala samhället. Alla företag och privatpersoner med ett bankkonto använder våra tjänster. Vi är en stor del av många människors liv. Bankgirot är faktiskt hjärtat och infrastrukturen som får 60 miljarder kronor att landa på rätt konto – varje dag. Detta innebär att hos oss får du som medarbetare ett stort ansvar och en stor roll oavsett vad du jobbar med.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se
eller 076-620 29 52. Vi ser fram mot din ansökan i ett beskrivande cv eller brev där din kompetens och intresse för tjänsten framgår. Din ansökan gör du via www.wise.se. Kom in med din ansökan omgående då urval sker löpande, dock senast den 27 augusti 2018. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer