Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Engagerad och driven Produktionsanalytiker, Stockholm

Vi söker en engagerad och prestigelös Produktionsanalytiker med placering i våra trevliga lokaler i Sundbyberg. I rollen som är nyinrättad kommer du att vara mitt i händelsernas centrum och en person som är involverad i processer och utveckling av rapporter och styrdokument.

I rollen som Produktionsanalytiker kommer du att ha ett stort ansvar för att bidra i utvecklandet av processer, effektivisering och optimering av verksamheten i Customer Service. I din roll påverkar och stöttar du ledningsgruppen med underlag och redogör för olika konsekvenser. Du kommer att arbeta nära ledningen för kundtjänst och rapportera till chef för Nationell styrning. Nationell styrning samlar våra centraliserade stödfunktioner inom till Customer Service, på totalt 320 personer.

På kontoret i Sundbyberg arbetar ca 100 medarbetare, ca 80 medarbetare i Lund och i Lettland arbetar ca 140 medarbetare.

 Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen:

  •         Sammanställa data från olika system
  •         Analysera utfall och identifiera förbättringar för kundsupportens arbete
  •         Aktivt arbeta med uppföljning av kvalitet, effektivitet och produktivitet i kundsupporten
  •         Säkerställa att kundservice leds effektivt och konsekvent med utgångspunkt i Cabonlines
         gemensamma värderingar

 Din bakgrund/profil

Som person är du prestigelös, ödmjuk, och lösningsfokuserad. Du är självgående och förstår din roll i ett större affärskritiskt sammanhang. Du har en analytisk förmåga, identifierar problem och hittar lösningar som du kan presentera för intressenter. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och har förståelse för mjukvaruutveckling.

Du har erfarenhet av bearbetning och omvandling av stora datamängder till konkreta rapporter och sammanställningar. Att du är en professionell användare av Excel tar vi för givet.

Vi erbjuder digTaxi är något alla kan relatera till, finns i hela världen och kommer finnas kvar. Branschen är under stor utveckling och det händer väldigt mycket.

Du får som Produktionsanalytiker vara med på en spännande resa i ett bolag med stark tillväxt. Arbetsplatsen består till största delen av unga människor med mycket fart och energi. Viktigt är att du trivs i denna miljö.

Tjänsten är placerad i trevliga lokaler i Sundbyberg.

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Cabonline med Wise Professionals.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076 620 29 52.

 

Urvalet sker löpande och sista ansökningsdagen är 16 juli. Vi ser fram emot att omgående ta emot din ansökan!