Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Ekonomiansvarig

Vill du jobba i en verksamhet som gör skillnad? Sök då denna tjänst som Ekonomiansvarig!

Om Trygghetsstiftelsen
Trygghetsstiftelsen hjälper statsanställda med stöd på vägen till ett nytt arbete. De har också en roll att sprida kunskap och inspiration för att stötta i myndigheternas arbete med lokala omställningsmedel.
Trygghetsstiftelsen bildades av staten och de centrala arbetstagarorganisationerna i samband med att trygghetsavtalet trädde i kraft 1990. Drygt 100 000 personer har fått stöd av stiftelsen.

Under 2018 fick 83 procent av de tillsvidareanställda ett nytt jobb eller annan lösning innan uppsägningstidens slut och 87 procent av de tidsbegränsat anställda fick en lösning inom nio månader från uppsägningen. För att läsa mer gå in på www.tsn.se

Erbjudande
Du kommer till en arbetsplats med härliga kollegor, trevlig stämning, god arbetsmiljö och där man är mycket mån om sin personal. Verksamheten tillför och bidrar med en god sak; de stöttar och hjälper människor till nytt arbete, vilket du får möjlighet att vara en del av. Organisationen befinner sig i en utvecklingsfas vilket gör att du kommer få vara med och påverka i uppbyggnaden och verksamhetsplaneringen.
Rollen i sig är bred med både strategiskt och operativt innehåll men med fokus på att bibehålla den goda ordningen och kvaliteten på redovisningen.

Uppgifter i tjänsten:

Controlleruppgifter; så som utveckling och framtagande av rapporter
Samordning och uppföljning av interna projekt
Reskontra, Löpande bokföring, Avstämningar
Självständigt upprätta tertial- och årsbokslut
Analys och uppföljning av utfall
Fungera som stöd i ekonomiska frågor till VD och övriga i organisationen
Föredragande för styrelse och ledningsgrupp

Trygghetsstiftelsen sitter i fina lokaler mitt i Stockholm city.

Om dig
För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Erfarenhet av kvalificerad redovisning, dvs allt från löpande redovisning till att ha upprättat årsbokslut samt ha förmåga att se samband och dra slutsatser utifrån ekonomiska data.

Då du kommer att bli en nyckelperson med många kontaktytor är det viktigt med god kommunikativ förmåga samt intresse för samarbete. Du behöver kunna arbeta självständigt och ta initiativ, varför det är av vikt att du är trygg i din kunskap och kan arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt.

Språk: svenska i tal och skrift
System: Office, affärssystem tex Agresso

Nyfiken på att veta mer? I den här rekryteringen samarbetar Trygghetsstiftelsen med Wise Professionals/EQonomy. Tjänsten är en direktrekrytering och vi kommer att arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig!

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson (ramona.johansson@wise.se)
Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Förmåner: Friskvård, Kollektivavtal, Lunchförmåner, Privat sjukförsäkring