Communication Specialist till konsultuppdrag i Stockholm

Tillsatt

Stockholm Konsultuppdrag

Rollen som Communication Specialist är en bred roll där du kommer projektleda och samordna uppdateringar, nätverka i bolaget och skapa och uppdatera content i digitala kanaler. För att trivas och lyckas i rollen som Communication Specialist är du van att hantera många kontaktytor och kan bygga nätverk och vara den som når ut till andra i organisationen och externa partners och leverantörer.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker en communication Specialist! Ditt uppdrag innebär att du kommer jobba i en bred roll tillsammans med dina kollegor på kommunikationsavdelningen hos vår kund. Det här är ett konsultuppdrag via KIMM & Wise Professionals. Uppdraget har omgående start och beräknas pågå i 5 månader.

Ditt uppdrag
Rollen som Communication Specialist är en bred roll där du kommer projektleda och samordna uppdateringar, nätverka i bolaget och skapa och uppdatera content i digitala kanaler. Du kommer ha många kontaktytor och ha mycket information att förhålla dig till.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Skapa content och göra löpande uppdateringar för webb (Episerver)
  • Skapa content och göra löpande uppdateringar i Sociala medier (LinkedIn, FB, Instagram och Twitter)
  • Employer branding arbete i samarbete med HR, genom att bland annat skapa kampanjer på sociala medier, skapa marknadsmaterial
  • Säkerställa rätt brandat material i alla kanaler
  • Kravställa byrå: ta fram foldrar, koordinera fotograferingar, ta in offerter (inte budgetansvar)

Din profil
För det här uppdraget söker vi en mångsidig kommunikatör med projektledaregenskaper. Du har erfarenhet av att skapa målgruppsanpassad och informativ content som skapar engagemang. Du har erfarenhet av marknadsföring i digitala kanaler så som sociala medier (Instagram, Facebook, LinkedIn och Twitter) samt för webb (Episerver eller annat CMS). Du är en social och relationsskapande person som kan hantera olika kontaktytor, internt som externt.

För att trivas och lyckas i rollen som Communication Specialist är du van att hantera många kontaktytor och kan bygga nätverk och vara den som når ut till andra i organisationen och externa partners och leverantörer. Du gillar att jobba i en miljö med högt tempo och snabba puckar där det är viktigt att du kan prioritera, vara proaktiv och kan strukturera och föra ditt arbete framåt på ett effektivt sätt.

Vad händer nu?
Vi är nyfikna på dig! Skicka genast in din ansökan eftersom vi löpande går igenom kandidaturvalet och uppdraget kan bli tillsatt innan sista ansökningsdagen. Har du funderingar om hur det är att jobba som konsult genom KIMM & Wise Professionals? Här kan du läsa mer om det. Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver, annars håller vi dig uppdaterad. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Lisa Andelius (la@kimm.se) och Anders Norrman (an@kimm.se). Dessvärre kan vi inte ta emot ansökningar via mail utan du skickar in din ansökan genom annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Relationsskapande kommunikativ VD, Borätt Seniorgården

Vi söker nu vår nye VD till Borätt, Seniorgården. Vi är en del av JM-koncernen, en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden.
Ditt övergripande uppdrag är att fortsätta den expansiva väg som vi är på med att förvärva mark i attraktiva lägen. Du leder verksamheten genom att själv och tillsammans med projektcheferna aktivt arbeta operativt såväl externt som internt.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer