Säljande Projektledare till Berghs School of Communication

Tillsatt

Stockholm Rekrytering

Berghs School of Communication söker säljande projektledare! Vill du arbeta på en arbetsplats fylld av inspiration, energi och medskapande? Vill du bidra till att människor utvecklas och företag har möjlighet att nyttja sin potential? Då har vi på Berghs ett uppdrag för dig!

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Berghs School of Communication är ett marknadsledande utbildningsföretag i centrala Stockholm som erbjuder utbildning/tjänster inom kommunikation på en rad olika nivåer och i en mängd olika format – till studenter, professionella kommunikatörer och företag. Vi är 35 anställda samt ett stort nätverk på 800 lärare/inspiratörer och samarbetspartners. Viktigt för oss är att alla är med och bidrar till Berghs utveckling: vårt erbjudande, vår kvalitet, vårt varumärke och vår kultur!

Om Rollen
Som projektledare i team Solutions är du intresserad av att hitta lösningar till företags behov av kompetensutveckling. Din roll innefattar allt från kundmöten, analys av behov, designa lösningar, bygga och nyttja nätverk och följa upp på resultatet. Din tid styr du i hög grad själv, och du jobbar både i team samt självständigt. Team Solutions består idag av en senior projektledare, produktionsledare och Creative Director. Vi sitter i trevliga lokaler i Stockholm City och du kommer att rapportera till senior projektledare.

Läs mer om Solutions här.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Sälja, designa och projektleda olika lösningar som exempelvis skräddarsydda utbildningar, workshops eller studiouppdrag
 • Hantera inkommande förfrågningar
 • Ansvara för nykundsbearbetning
 • Ansvara för säljbudget 
 • Arbeta fram upplägg till företag, offerera och följa upp
 • Säkra att processerna har rätt resurser och utvärdera kundnöjdhet

Din kompetens och erfarenhet
Vi ser att du har utbildning och arbetslivserfarenhet inom kommunikation. Du har erfarenhet från försäljningsarbete, gärna med viss komplexitet. Du är van att använda olika digitala verktyg, bygger relationer i sociala medier, och uttrycker dig naturligt på såväl svenska som engelska. Har du erfarenhet av arbete som projektledare på inhousebyrå, kommunikationsbyrå eller marknadsavdelning är det ett extra plus.

Vem är du?
Nu söker vi dig som gillar att utforska nya lösningar och är nyfiken på att lära dig mer. Du är affärsorienterad och kvalitetsmedveten. I denna roll behövs en viss snabbhet, att våga testa och lära av det. Att följa och säkra en process är naturligt för dig, där planering, struktur och prestigelöshet är viktiga komponenter. Du vill gärna jobba på ett mindre företag där du får eget ansvar och står för en stor del av genomförandet själv.

Låter det här som du? Vad bra! Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Berghs med KIMM. Önskar du med information eller har frågor om rollen, kontakta gärna Talent Acquisition Specialist Jessica Andersson ja@kimm.se eller ansvarig rekryteringskonsult Malin Clavering mc@kimm.se. Vi ser fram emot din ansökan med CV och ett personligt brev? via www.kimm.se senast 2019-10-23. Vi tar inte emot ansökningar via mail pga GDPR. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Berghs School of Communications

Sveavägen 34, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Nu söker vi en assistent till EQT

Vill du vara en del av Europas mest framgångsrika och framåtlutade investmentbolag?
Söker du en central och bred assistentroll och är serviceminded, flexibel, kommunikativ och ambitiös? Då kan det vara dig vi söker.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marknadsprojektledare till YAMAHA Motors

Är du projektledare ut i fingerspetsarna och har möjlighet att resa i tjänsten? Har du erfarenhet av att implementera en visuell identitet i fysiska butiker? Då kan rollen som projektledare till YAMAHA vara något för dig! Det här är ett konsultuppdrag på ett år via KIMM/Wise Professionals.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Marketing Manager till Perimed

Vi söker dig som vill vara med att bygga upp vår digitala närvaro globalt. Vi är ett traditionellt medtechbolag som behöver din hjälp med skapa en modern och träffsäker digital kommunikationsplattform . Har du ett starkt intresse för teknik och medtech och ser du kopplingen mellan marknadsföring och försäljning som tydlig och självklar? Då är det kanske dig vi söker till rollen som Marketing Manager till vårt kontor i Järfälla!

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer