Löneadministratör till Sortera Group

Tillsatt

Stockholm Heltid Rekrytering

Är du en erfaren och självgående löneadministratör som vill jobba på ett spännande, omväxlande och växande företag? Då kanske du är den vi söker till Sortera Group.

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förtroendearbetstid
 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Tjänstepension

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Sortera Group. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Liljeholmen i Stockholm. Här kommer du till ett bolag i framkant med entreprenörsanda och härlig stämning.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att ha ett helhetsansvar och arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du kommer att hantera bolagets ca 300 löner i systemet Visma lön. Du är ensam på lön men du kommer att ingå i ett större team och ha trevliga arbetskollegor. Förutom lön kommer du även att vara behjälplig inom HR och Ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Lönehantering
 • Registrering av anställda i löne-/personalsystemet
 • Anmälan till Försäkringskassan
 • Frånvarohantering
 • Utläggshantering
 • Framtagande av anställningsintyg/arbetsintyg
 •  Viss rekryteringsadministration
 •  Hantera administration vid nyanställning

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har 3-5 årserfarenhet av löneadministration, har arbetat med kollektivavtalslöner och att du har erfarenhet av samtliga delar inom lönehanteringen samt god datavana. Du är pragmatisk, självgående och lösningsorienterad. Du är social, nyfiken och en hjälpsam teamplayer. Du tycker om att ge snabb service och svara på frågor från anställda och chefer. Har du erfarenhet och intresse av HR så är det meriterande och har du tidigare arbetat som konsult så kan det också vara meriterande. Du vill gärna vara med och utveckla och utvecklas och tycker det är roligt att arbeta i en dynamisk miljö.

Erbjudande

Vi erbjuder rätt person en omväxlande roll där du får arbeta bredare med lön i en spännande organisation där det händer mycket och finns en positiv anda. Vi är ett snabbfotat bolag som tycker om att lyssna på idéer och här finns det möjlighet till personlig utveckling. Tycker du också om att arbeta i en avslappnad miljö med mycket skratt och där det finns möjlighet till att träna tillsammans så har du kommit till rätt gäng.

Om Sortera Group

Sortera Group är miljökoncernen som genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med över 300 anställda och en omsättning på ca. 1 miljard bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar även under varumärkena BIG BAG, Åkerisäcken, EnvyTech och MTIB.

Läs mer på: www.sortera.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-10-19 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Sortera Group AB

Årstaängsvägen 21B, 2tr, Stockholm

Fler tillsatta jobb

Tillsatt

Marketing Specialist

Har du erfarenhet av att förstå och skapa framgång utifrån ett digitalt marknadsföringsperspektiv? Drivs du av att vara del i ett team och företag som skapar flexibla och anpassningsbara byggnader för ett mer hållbart och tillgängligt samhälle? Då kan denna roll vara precis det du söker. Nu söker vi dig som vill ta en aktiv roll som Marketing Specialist i uppbyggnaden av ett nytt varumärke, en ny avdelning och en ny roll.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Kommunikatör internkommunikation

Vi söker nu en Kommunikatör med ansvar för internkommunikation. Som Kommunikatör hos Arriva kommer du att spela en viktig roll i de utvecklingsprojekt och den digitala transformation som präglar vårt kommunikationsarbete.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer

Tillsatt

Executive Assistant sökes till Euro Accident

Vill du jobba på en arbetsplats där hälsa och rätt försäkring är navet i verksamheten?
Där kulturen genomsyras av ledord som att ”vi bryr oss om varandra”, ”vi agerar nu” och ”vi vågar testa nya saker”? Rollen är ny och det finns stora möjligheter att påverka innehållet där du primärt stöttar chefsjuristen och ledningsgruppen som består av åtta personer.

Stockholm Tipsa en vän

Läs mer