Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Löneadministratör till Sortera Group

Är du en erfaren och självgående löneadministratör som vill jobba på ett spännande, omväxlande och växande företag? Då kanske du är den vi söker till Sortera Group.

Detta är en direktrekrytering där processen sköts av Wise Professionals, men du blir anställd hos Sortera Group. Placeringen är i deras härliga kontorslokaler i Liljeholmen i Stockholm. Här kommer du till ett bolag i framkant med entreprenörsanda och härlig stämning.

Rollen och huvudsakliga arbetsuppgifter

Som löneadministratör kommer du att ha ett helhetsansvar och arbeta självständigt med hela löneprocessen. Du kommer att hantera bolagets ca 300 löner i systemet Visma lön. Du är ensam på lön men du kommer att ingå i ett större team och ha trevliga arbetskollegor. Förutom lön kommer du även att vara behjälplig inom HR och Ekonomi.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Lönehantering
  • Registrering av anställda i löne-/personalsystemet
  • Anmälan till Försäkringskassan
  • Frånvarohantering
  • Utläggshantering
  • Framtagande av anställningsintyg/arbetsintyg
  •  Viss rekryteringsadministration
  •  Hantera administration vid nyanställning

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har 3-5 årserfarenhet av löneadministration, har arbetat med kollektivavtalslöner och att du har erfarenhet av samtliga delar inom lönehanteringen samt god datavana. Du är pragmatisk, självgående och lösningsorienterad. Du är social, nyfiken och en hjälpsam teamplayer. Du tycker om att ge snabb service och svara på frågor från anställda och chefer. Har du erfarenhet och intresse av HR så är det meriterande och har du tidigare arbetat som konsult så kan det också vara meriterande. Du vill gärna vara med och utveckla och utvecklas och tycker det är roligt att arbeta i en dynamisk miljö.

Erbjudande

Vi erbjuder rätt person en omväxlande roll där du får arbeta bredare med lön i en spännande organisation där det händer mycket och finns en positiv anda. Vi är ett snabbfotat bolag som tycker om att lyssna på idéer och här finns det möjlighet till personlig utveckling. Tycker du också om att arbeta i en avslappnad miljö med mycket skratt och där det finns möjlighet till att träna tillsammans så har du kommit till rätt gäng.

Om Sortera Group

Sortera Group är miljökoncernen som genom sina tre affärsområden (Recycling, Industry och Materials) är den främsta och mest specialiserade aktören inom bygg/anläggnings-avfall i Sverige. Med över 300 anställda och en omsättning på ca. 1 miljard bedriver vi verksamheten i egen regi från försäljning, insamling, behandling och återvinning till slutmottagare. Sortera är verksamma från Gävle i norr till Ystad i söder. 2016 återvann Sortera över 99 % av allt insamlat material. Sortera verkar även under varumärkena BIG BAG, Åkerisäcken, EnvyTech och MTIB.

Läs mer på: www.sortera.se

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Karin Rose på karin.rose@wise.se eller 072-303 59 24. Annonsen kommer att ligga ute till och med den 2018-10-19 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se senast det datumet. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal, Tjänstepension