Stockholm Rekrytering

Digital Marketing Specialist – SSE Executive Education

Vi söker dig som brinner för och kan det mesta om konverteringsdrivande aktiviteter, leadsgenerering och marketing automation. Som Digital Marketing Specialist hos oss får du ta ett övergripande operativt ansvar för marknadsföring och affärsdrivande aktiviteter i våra digitala kanaler.

SSE Executive Education är en del av Handelshögskolan och här erbjuder vi dig en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet!

Vi erbjuder

I rollen som Digital Marketing Specialist på SSE Executive Education är ditt ansvar att operativt driva vår digitala närvaro framåt, genom att utveckla våra automatiserade datadrivna marknadsföringsinsatser och driva aktiviteter och processer i digitala kanaler i enlighet med våra sälj- och kommunikationsmål.

Uppdraget består främst av att nå och påverka våra målgrupper för att skapa leads till säljarna. Du har bra kännedom om hur olika digitala kanaler samverkar och hur man skapar värdeskapande automationsprocesser med hög relevans för målgruppen.

Du har därav vana av webbpublicering, epost-system och automationer. Du har intresse för de tekniska aspekterna av konvertering, analys och optimering, men även god känsla för språk och layout. Rollen är främst operativ och du arbetar i nära samarbete med andra personer på marknadsavdelningen såväl som i övriga företaget och rapporterar till Marketing Manager.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planera, skapa och publicera digitala kampanjer, inklusive epostutskick och marketing automation flöden.
 • Publicera målgruppsanpassat innehåll i våra digitala kanaler.
 • Uppdatera webbsidor och presentationsmaterial.
 • Vidareutveckling av våra marketing automation processer och användandet av digitala kanaler och systemstöd, samt viss webbutveckling.
 • Optimering och analys av utfall för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta mål.
 • Tillsammans med Marketing Manager driva och utveckla projekt och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta KPI:er.

Om dig

 • Vi söker dig som har relevant utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation
 • Du har drivit digitala marknadsföringsprojekt i flera kanaler och verktyg och du är van vid att arbeta både med utveckling av nya processer och optimering av befintliga.
 • Du har erfarenhet av att skapa kampanjer med landningssidor och automationer, publicera dem och analysera utfall.
 • Du talar och skriver både svenska och engelska mycket bra.

Meriterande

 • Du har arbetat i Hubspot.
 • Du har erfarenhet av WordPress.
 • Du har kunskaper inom SEO/SEM/Adwords
 • Du har koll på Google Analytics och Google Tag Manager
 • Du har erfarenhet av Linkedins och Facebooks annonseringsverktyg.
 • Det är bra om du har grundläggande kunskaper i Photoshop och InDesign.

Är du vår nya kollega?

För att lyckas i rollen är du en säljdriven person med stort intresse för digital marknadsföring och hur man skapar leadsgenererande kampanjer. Vi tror att du precis som oss har ett brinnande intresse för digital marknadsföring och är nyfiken på ny teknik och datadriven kommunikation. Du trivs med ett helhetsansvar och är van att arbeta självständigt i frågor som rör ditt arbetsområde samtidig som du är bra på att samarbeta och värnar om gruppen. Som person är du prestigelös, resultatorienterad och en teamspelare som vill vara med och bidra till vår utveckling. 

Mer om SSE Executive Education

SSE Executive Education är Nordeuropas ledande partner för executive education och rankad som bäst i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Som en del av Handelshögskolan integreras här den akademiska forskningen med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsområden som innovation & entreprenörskap, hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, samt ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och offentlig sektor genom kraftfull transformation. Läs gärna mer på www.exedsse.se

Vi erbjuder en spännande och originell miljö där den akademiska världen integreras med näringslivet. Vi är ett kommersiellt bolag inom Handelshögskolan som genom våra utbildningar ger våra deltagare värde och ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och offentlig sektor. Vår kultur präglas av öppenhet, engagemang och att vi gör detta tillsammans. Samtidigt som det finns en tydlig affärsorienterad approach som drivs av att leverera livslångt lärande i framkant. Vi står inför en intressant utvecklingsfas framöver och söker dig som vill vara med på detta tillsammans med oss. Vi sitter i centrala Stockholm.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och värdesätter olika bakgrunder och erfarenheter bland våra anställda. Därför välkomnar vi alla sökanden oavsett deras kön, etnicitet, könsidentitet eller könsuttryck, funktionsförmåga, sexuell läggning, ålder, eller religion eller annan trosuppfattning.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbetet denna rekrytering samarbetar SSE Executive Education med KIMM.

Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta gärna mig som är ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se. Urval sker löpande och kan tillsättas innan utgivet datum.

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!