Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kontorskoordinator på deltid till Hjärnfonden

Stockholm
Vill du tillhöra en livsviktig organisation som bidrar till att fler människor kan nå sin fulla potential? Är du dessutom en nyfiken och driven administratör som trivs med många kontaktytor? Sök då rollen som Kontorskoordinator till Hjärnfonden!

Nu söker vi en Kontorskoordinator till Hjärnfonden! Det här är ett konsultuppdrag med start i mars/april och som löper fram till årsskiftet. Vidare finns möjlighet till förlängning alternativt överrekrytering till kunden efter avslutat uppdrag. Tjänsten är på 50% och utgår ifrån Hjärnfondens moderna och fina lokaler i Gamla Stan, Stockholm.

Ditt uppdrag
Som Kontorskoordinator på Hjärnfonden kommer du stötta dina kollegor med varierande uppgifter. Kontoret består av ca 30 medarbetare och du kommer huvudsakligen ansvara för kontors- och fastighetsservice samt övrig administration kopplat till kontorsmiljö och trivsel. Arbetet sker under kontorstider och planeras i samråd med Hjärnfonden. 

 Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Förbereda Power Points i hög kvalitet till ledningsgrupp och styrelse
  • Koordinera events och kick-offer
  • Kontorsservice såsom beställningar av förbruknings- och kontorsmaterial
  • Vara kontaktperson för fastighetsbolaget och andra leverantörer som exempelvis städ- och telefonbolag
  • Vara behjälplig i onboarding av nyanställda och säkerställa att de får skåp, dator och telefon etc.
  • Posthantering

 

Arbetet är självständigt med eget ansvar och på sikt kan tjänsten utvecklas med fler uppgifter då Hjärnfonden växer och har en viktig och rolig resa framför sig!

Din bakgrund
Vi söker dig som delar Hjärnfondens värderingar; Framåt, öppen, vetgirig och generös.

För att lyckas i rollen så ser vi att du har erfarenhet av att arbeta administrativt och koordinerande. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har erfarenhet av att skapa Power Points i god kvalitet. Du är bra på att uttrycka dig muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen är du en social person som trivs med att ha många kontaktytor. Du har en personlighet och erfarenhet som gör att du lätt kan sätta dig in i nya situationer och sammanhang. Du trivs i en koordinerande roll där du tar eget ansvar och initiativ, och du ser möjligheter i att förändra invanda arbetssätt till det bättre. Vidare är du prestigelös, har en god förmåga att prioritera samt är kvalitetsmedveten.

Om Hjärnfonden
Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fritt från hjärnans sjukdomar. Det är genom att bidra till forskning som vi kan förändra livet för ännu fler människor.  

Sedan 1994 har Hjärnfonden delat ut nästan en miljard kronor till hjärnforskning, vi är en av Sveriges snabbast växande insamlingsorganisationer men vi är långt ifrån färdiga. Vi fortsätter att sätta hjärnan på agendan för att driva utveckling till ett samhälle där alla förstår hjärnans betydelse och potential.

Hjärnfonden är en tillits- mål- och värderingsstyrd organisation som är i stark tillväxt. I dag är vi ca 30 medarbetare och kommer att bli fler inom kort. Vi har en stark gemenskap med god feed back-kultur, och vi jobbar ständigt för att vår arbetsmiljö ska vara hållbar. Självklart tänker vi lite extra på att den ska vara bra för våra hjärnor. Som vårt hjärnanpassade kontor i Gamla stan.

När du blir en av oss
Som konsult hos The Pace erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos The Pace ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Philip Alfredsson (philip.alfredsson@thepace.se) och Kandidatansvarig Elin Eriksson (elin.eriksson@thepace.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal