Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Content Manager till Aspia

Stockholm
Vi söker en ny kollega till Aspias marknadsteam i Stockholm. Vi söker dig som kan hjälpa oss ta vårt nästa steg inom digital kommunikation och utveckla vår närvaro i sociala medier!

Vi erbjuder dig:

Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 500 medarbetare på ca 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Möjligheterna är oändliga och ambitionerna stora, hos oss har du stora utvecklingsmöjligheter!

Vårt arbetssätt ligger i framkant och vi utvecklar hela tiden våra digitala tjänster så det känns modernt, kul och effektivt att jobba hos oss. Du får jobba i ett marknadsledande tillväxtbolag med stora möjligheter till en spännande framtid. Hos oss finns en samlad expertis kring företagande och en närhet till bred kompetens och specialister.

Vi sätter människan i centrum och ger dig möjlighet att förverkliga dina drömmar. Vi vill att du som medarbetare ska ha den bästa tiden i din karriär hos oss på Aspia och vi är måna om att arbetsliv och privatliv ska fungera ihop så att vi, människor och bolag, växer sida vid sida. Hälsa och välmående är något vi värderar högt och därför är flexibel vardag, kollektivavtal och bra förmåner en självklarhet för oss. Vi arbetar ständigt för att skapa en hållbar miljö för våra anställda, idag, imorgon och tillsammans.

Om rollen och teamet

Vi söker en person med digital spets och som vill arbeta tillsammans med ett team på 5 kreativa specialister. Marknadsavdelningens vision är att vara en av de bästa i Sverige när det gäller att arbeta digitalt och datadrivet. Vi är inte där än. Vi har en bit kvar men de bästa förutsättningarna på plats. Det digitala arbetet är av stor vikt – ni kommer tillsammans fokusera på leadsgenerering, varumärkesbyggande, internkommunikation, marketingautomation, content och kampanjhantering. Du rapporterar till Head of Marketing och sitter i trevliga lokaler på Torsgatan i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Arbeta med digitala kampanjer, både betald och organiskt, vilket innefattar spridning, optimering, analys och uppföljning- tätt samarbete med copy kring bild och form
 • Utveckla content strategier för att nå rätt målgrupp
 • Mäta vilket innehåll som når fram samt producera engagerande och konverterande innehåll, oavsett om syftet är leads-genererande eller varumärkesbyggande
 • Omvärldsbevaka för att hänga med i det senaste trenderna inom digital marknadsföring
 • Ansvara och uppdatera vår site och blogg med intressant och relevant innehåll med fokus på storytelling
 • Agera kravställare mot våra externa leverantörer

Så här tror vi att du är

Du gillar tanken på att jobba helt datadrivet och skapar framgångsrika samarbeten och har förmågan att få med dig andra i dina idéer. Du är både digitalt kunnig och en skicklig kommunikatör som drivs av att utveckla och öka vår närvaro i digitala kanaler. Du är en affärsdriven person som vill arbeta modernt och innovativt och sätta nya processer, rutiner och finjustera arbetssätt för att nå uppsatta mål. Som Content Manager på Aspia får du delta i många intressanta utvecklingsprojekt tillsammans med olika kontaktytor, internt och externt.

Vi söker dig som har

 • Minst 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll med erfarenhet av digital marknadsföring / content manager / kommunikatör
 • Du är van att driva förändringsprojekt i form av nya arbetssätt och strategier inom den digitala kommunikationen
 • Du har stor erfarenhet av att definiera nyckeltal samt följa upp, analysera och rapportera effekt, insikter och rekommendationer till organisationen
 • Ett digitalt helhetstänk och erfarenhet av SEO/SEM, CMS (Episerver) MS Office och Google Analytics. Du behöver inte vara specialist i Hubspot, NetSuite (CRM) eller Adobe Creative Suite men du behöver ha förståelse för helheten
 • Du talar och skriver obehindrat på svenska
 • Relevant utbildning inom kommunikation och/eller marknadsföring, digital marknadsföring, från högskola eller motsvarande, t ex Berghs, Hyper Island eller IHM

Om Aspia

Aspia är en ledande affärspartner som erbjuder redovisning, lön och HR, rådgivning och skatt med 1 500 medarbetare på ca 70 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Det finns flera anledningar till varför det är intressant, roligt och utmanande att arbeta hos oss på Aspia. Det främsta är att vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och på att företagare ska få ägna sig åt det dom är bäst på. Så hjälper vi till med resten. Aspia erbjuder ett utvecklande och stimulerande arbete i ett modernt företag som varje dag arbetar utifrån våra värderingar Together, Challenge & Professional.      

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Som en del av vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal