Stockholm Rekrytering

Webbredaktör till Securitas

Securitas Sveriges marknadsavdelning består av ett sammansvetsat team med in-house verksamhet av text-, video- och grafisk produktion. Nu behöver vi förstärka vår kommunikationsenhet med en Webbredaktör som tar en koordinerande roll över Securitas.se i den förändringsresa som sajten nu genomgår.

Ditt Uppdrag

I rollen som webbredaktör med framtida fokus på e-handel och textproduktion kommer du att arbeta tätt tillsammans med PR-ansvarig och vara med i planering och genomförande av hemsidans utveckling. Du kommer få ta ett helhetsgrepp över securitas.se. Rollen innehåller även flera delar av projektledning som rör webb samt textproduktion för olika typer av digitalt content.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ta fram, utveckla och verkställa strategier och kommunikationsplaner för Securitas.se (ytterligare webbsidor kan förekomma)
  • Löpande analysera webbplatsen utifrån statistik och analys
  • Producera och skriva texter och innehåll med fokus på webb
  • Vara kontaktperson inom organisationen för att ta fram, färdigställa och uppdatera text på securitas.se
  • Leda projektet när Securitas.se utvecklar sitt säljfokus/e-handel
  • SEO-anpassa sidor och då ibland ha kontakt med externa byråer

Om dig

Vi tror att du är en person som gillar att skriva och har talang för att göra komplicerat innehåll till intressant läsning och förstår skillnaden kring informativa, beskrivande och säljande texter. Du navigerar dig bekvämt i det digitala landskapet och är van att axla ansvar för både små och stora projekt.

Vi tror du har en relevant utbildning inom kommunikation och något/några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi tror också att du har en nyfikenhet på e-handel och vill vara med på den resa vi står inför. Likaså har du erfarenhet av något webbpubliceringsverktyg, i vårt fall använder vi Episerver och en del av Google Analytics.

Om oss

Securitas är ett svenskt säkerhetsföretag med verksamhet i 47 länder världen över. Vi är branschledande och erbjuder helhetslösningar inom säkerhet. Den svenska verksamheten har ca. 10 000 medarbetare och arbetar rikstäckande med säkerhetsfrågor från Kiruna i norr till Ystad i söder. Inför anställning tillämpas en bakgrundskontroll.

Vad händer nu?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM/ Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Olof Lindmark på ol@kimm.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!