Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadschef till Toyota Material Handling

Stockholm
Hos Toyota Material Handling jobbar vi med den senaste tekniken inom bland annat självkörande truckar och i nära kontakt med slutkunden. Vi söker nu en Marknadschef som ska driva, utöka vårt varumärke i Sverige och ta vårt marknadsarbete och leadsgenerering till nästa nivå. Är du redo att anta utmaningen att representera Toyota, ett av de största varumärkena i världen?

Om rollen

Rollen omfattar ansvar för alla försäljningsdrivande marknadsaktiviteter. Du kommer att ha budgetansvar och leda marknadsavdelningens arbete. Du rapporterar till försäljningsdirektören och ingår själv i Säljledningsgruppen. Mycket fokus kommer att ligga på digitalt sälj och leadsgenerering.

Mer specifikt kommer du att:

  • Ta fram och jobba praktiskt med olika marknadsplaner
  • Tillsammans med teamet driva den digital marknadsföringen genom bland annat sociala medier, arbeta med SEO, SEM och konvertering
  • Kontinuerligt arbeta med segmentering- och målgruppsanalyser för att driva försäljning och varumärkeskännedom
  • Jobba mot KPI:er och löpande utvärdera olika kampanjer och projekt genom ROI
  • Bygga upp och utveckla kundportal/self-service

Rollen är placerad vid vårt svenska huvudkontor i Solna.

Om dig

Vi söker dig med har erfarenhet inom strategiskt och projektledande marknadsarbete. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljningsdrivande marknadsföring och konvertering. Du har själv praktiskt använt dig av digitala kanaler såsom webbplats och sociala medier för olika marknadsaktiviteter. Du har tidigare haft personalansvar och är van vid att leda andra. Samtidigt jobbar du i denna roll operativt både självständigt och tillsammans med övriga i teamet.

Som person är du driven och resultatinriktad. Du har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra utifrån verksamhetens behov. Du är nyfiken med ett skarpt öga för att se utmaningar och omvandla strategiska planer till faktiska handlingar.

Om oss

Toyota Material Handling är Sveriges ledande tillverkare och leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Vi utvecklar och förmedlar avancerade lösningar för en säkrare och effektivare materialhantering t.ex; autotruckar och fleet managementsystemet Toyota I_Site.

Vi strävar efter att finnas nära våra kunder.

Vi erbjuder omfattande kundsupport med kundanpassade tjänster och 24/7 servicetillgänglighet genom avtal. Vi har sälj- och serviceverksamhet över hela Sverige med huvudkontor i Stockholm och logistikcenter i Mjölby. Även tillverkning och utveckling sker i Mjölby där också huvudkontoret för Europaverksamheten finns.

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal