Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadsprojektledare till YrkesAkademin

Stockholm
Är du en orädd och hungrig person med en bred marknadsbakgrund som vill ta nästa kliv i karriären? Du har vi drömjobbet för dig! YrkesAkademin söker en marknadsprojektledare som kommer spela en avgörande roll för att ta organisationen till nästa nivå. Detta är ett löpande konsultuppdrag på heltid med goda chanser till anställning. Sök redan idag!

Om rollen

I rollen kommer du ha ett övergripande ansvar för att projektleda alla marknadsaktiviteter kopplat till Yrkesvux. Du kommer ha en central roll i organisationen och sköta koordineringen mellan olika enheter och finnas till stöd för de olika avdelningarna. I rollen kommer du ha många olika kontaktytor med utbildare från flera olika branscher. Du kommer i rollen bli en viktig spelare för att öka antalet elever till utbildningen.

Vem är du?

  • Bred marknadsbakgrund med erfarenhet av att koordinera och projektleda marknadsaktiviteter
  • Vågar ta steget och kontakta viktiga personer och aktörer för att åstadkomma resultat
  • En people-person med god social förmåga
  • Arbetar strukturerat
  • God samarbetsförmåga och erfarenhet av att samarbeta med olika typer av avdelningar och människor

Om yrkesakademin

YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av lärande för arbetslivet. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola, uppdragsutbildningar samt stöd och matchning. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år. Våra utbildningar leder till jobb. Det beror på att vi samarbetar med företagen, utbildar för jobb där det saknas personal, och tar reda på vad varje deltagare behöver för att kunna lära sig på bästa sätt. YrkesAkademin består av ca 600 medarbetare runt om i hela Sverige. Läs mer på ya.se.

Intresserad?

Du ansöker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mejl. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Eva Erlandsson på ee@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal