Stockholm Rekrytering

Social Media Specialist till Sturehof, Riche och Taverna Brillo

Svenska Brasserier är en koncern med några av Sveriges främsta restaurangvarumärken. Vi driver bland annat Sturehof, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo och Emmer på Ulriksdals Värdshus. Flera av våra restauranger har en lång och anrik historia som varit med och format svensk gastronomi.

Gedigen erfarenhet och omsorg om detaljerna gör oss unika. Våra restauranger är mötesplatser fulla av konst, musik och historia. Kärleken till mat och råvaror är en del av vårt DNA och vi drivs av att skapa en gästupplevelse utöver det vanliga. Vi har höga förväntningar på dem som arbetar hos oss och vi är väldigt stolta över att vår personal är den bästa som finns. Som Social Media Specialist är ditt ansvar ur ett kommunikationsperspektiv att bevara denna kultur och bidra till tillväxt genom att inspirera fler att upptäcka och besöka våra restauranger, barer och butiker.

Om rollen och teamet

Du kommer att ha en viktig roll hos oss i att visuellt kommunicera våra varumärken, från att fota och filma i våra restauranger till att sätta en strategisk innehållsplan för sociala medier. Du är en duktig storyteller och har ett exceptionellt öga för att fånga ögonblicket.

Den digitala kommunikationen och bildspråket är av stor vikt och din huvudsakliga uppgift är att bidra till tillväxt genom att producera relevant och engagerande innehåll till våra sociala kanaler, hemsidor och nyhetsbrev. Du kommer vara delaktig i varumärkesbyggande, marknadsföringskampanjer och e-handel. Din roll inkluderar att hålla dig uppdaterad inom de senaste trenderna inom sociala medier. Du rapporterar till marknadschef och sitter i centrala lokaler på Humlegårdsgatan 19A i Stockholm.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Fota, filma och producera engagerande innehåll för sociala kanaler, hemsidor och nyhetsbrev som bidrar till ökad varumärkeskännedom och konvertering
 • Ansvara för strategi och innehållsplanering för sociala medier
 • Följa upp, rapportera och utvärdera relevanta KPI:er och anpassa strategi och innehåll därefter
 • Vara behjälplig med att producera kampanjmaterial i samarbete med byråpartner
 • Stötta personal på restaurangerna i contentskapande och vägleda och coacha dem i arbetet framåt

Vi söker dig

Vi söker dig som är passionerad, utåtriktad och driven. Du gillar att ta initiativ och är duktig på att skapa förtroende. Du har något/några års erfarenhet av liknande roll inom sociala medier eller digital marknadsföring. Troligtvis har du arbetat på byrå eller på kundsidan där du jobbat praktiskt med plattformarna samt har vana av att hålla en dialog och svara på kommentarer på innehåll i sociala medier.

Du bör ha ett brinnande intresse och erfarenhet av innehållsproduktion, bild och rörligt men även storytelling. Vi ser att du har god erfarenhet av att arbeta med bildbehandling och videoredigering.

För att trivas hos oss tror vi att du:

 • Är kreativ, strukturerad och kan omvandla dina idéer till innehåll som ger resultat
 • Är snabb på att ta till dig ny teknik och kan anpassa dig till nya situationer
 • Är en lagspelare och ser styrkan i att samarbeta som ett team
 • Kan coacha andra och vara en expertrådgivare inom ditt område

Mer om oss

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehofs Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, AIRA och Emmer på Ulriksdals Värdshus.

I likhet med internationella brasserier har vi inspirerats av stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden: generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Besök oss gärna på www.svenskabrasserier.se

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Som en del av vårt rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Nyqwist på jn@kimm.se

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt

Ansök nu!