Stockholm Rekrytering

Grafisk Formgivare till Humlegården Fastigheter

Öga för färg och form? Nu söker Humlegården Fastigheter en mångsidig Grafisk Formgivare. Du kommer vara delaktig i hela den kreativa processen och kommer att arbeta med produktion för både digitala kanaler och print. Välkommen med din ansökan!

Uppdraget

I ditt uppdrag som grafisk formgivare kommer du producera marknadsmaterial (både digitalt och print) med utgångspunkt för Humlegårdens grafiska manér och undervarumärken för specifika platser (t ex Origo i Solna strand och Norra Station i Hagastaden). Från digitala format till print och profilprodukter/promotionmaterial. Du kommer också stödja organisationen i diverse formgivningsfrågor, till exempel produktion av original och framtagning av kreativ idé för fönsterfolieringar, fasadvepor och byggplank.

Du kommer samarbeta tätt med vår marknadskoordinator som ansvarar för nyhetsbrev, event, våra digitala kanaler – hemsida, sociala medier, SEO/SEM samt intranät. Du ingår i ett litet team som jobbar nära varandra och är en stödfunktion för hela bolaget. Vi har ett flexibelt arbetssätt och fina kontorslokaler i ett superläge i Stockholm city. I rollen som grafisk formgivare har du många kontakter både inom och utanför bolaget och du rapporterar till marknads- och kommunikationschef.

Några av dina ansvarsområden:

  • Ansvara för bildbank och projektleda fotograferingar
  • Planera och producera innehåll som film och foto
  • Projektleda och samordna arbetet med partners- och produktionsbyråer
  • Driva den kreativa processen med framtagning av exempelvis: broschyrer, annonser, skyltar, renderingar/illustrationer, bildhantering, rörligt material vid behov, enklare GIF:ar te.x.

Om dig

Vi tror att den vi söker har tidigare erfarenhet från en roll som grafisk formgivare med relevant akademisk utbildning och gedigen erfarenhet av Adobe Suite. Som person ser vi att du gärna är noggrann, lyhörd, serviceinriktad och bra på att samarbeta med andra. Humlegården producerar mycket inhouse men har även flera samarbetspartners, varför det är viktigt att personen är van vid att samarbeta med leverantörer, handla upp tjänster och agera projektledare.

Det är ett plus om du tidigare arbetat med rörligt och duktig på att fotografera.

Om Humlegården Fastigheter

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 86 anställda och äger 58 fastigheter till ett värde om 37,7 miljarder kronor (31 december 2021). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar Humlegården Fastigheter med KIMM/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV och gärna Portfolio eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på ett antal frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Kollektivavtal
  • Privat sjukförsäkring

Ansök nu!