Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

PR & Communications Manager till Zmarta Group

Stockholm
Är du en skicklig kommunikatör som förstår värdet av proaktiv PR? Vill du utveckla och driva Zmarta Groups PR och kommunikation? Nu har du möjligheten att bli en del av Zmarta Groups engagerade och välkomnande marknadsteam vars uppdrag är att stärka varumärket och driva kommunikationen och marknadsarbetet framåt.

Om rollen

Zmarta Group stärker nu sin centrala marknadsorganisation i Stockholm och rekryterar en driven PR & Communication Manager. Du blir en nyckelspelare i utvecklandet av Zmartas kommunikation som initierar och driver PR och kommunikation för företagsgruppens samtliga varumärken på nordisk nivå.

Arbetsuppgifterna inkluderar att skapa pressmeddelanden med informativt proaktivt innehåll och andra mediemöjligheter men också att följa och övervaka varumärket i press samt hantera press- och mediakontakter.

I rollen kommer du att:

  • Initiera, driva och samordna PR-aktiviteter.
  • Producera pressmaterial som exempelvis pressmeddelanden och underlag till media.
  • Bidra till produktion och publicering av innehåll (text, bild och rörligt material) till LinkedIn, Facebook & Instagram.
  • Vara ett viktigt kommunikationsstöd till vårt ledningsteam och andra interna intressenter.
  • Delta i Marknadsavdelningens övriga arbete och bistå där så behövs.

Du ingår i Marknadsavdelningen i Stockholm och rapporterar till bolagets CMO. Du har ett genuint intresse för kommunikation, marknadsföring och digital utveckling. Arbetet sker i nära samverkan med dina kollegor och med externa leverantörer.

Om dig

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av liknande uppdrag. Du är en säker skribent och kommunikatör med stort intresse av PR, kommunikation, marknadsföring och sociala medier. Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom PR och kommunikation på både strategisk och operativ nivå. Du har en hög digital mognad, kreativ och nyfiken med känsla för att fånga upp och utveckla nyheter. Du har en kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt är intresserad av omvärlden. Du är analytiskt lagd, noggrann och systematisk, och har god förmåga att koordinera och självständigt driva parallella projekt.

Mer specifikt ser vi gärna att du har:

  • En eftergymnasial utbildning inom kommunikation/journalism eller motsvarande dokumenterad kunskap.
  • Mycket goda kunskaper att formulera dig i text, och förmåga att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Erfarenhet från PR arbete och produktion av pressmaterial.
  • Goda kunskaper i analys av data/statistik.

Det är meriterande om du har erfarenhet från SEO-drivet PR-arbete, erfarenhet från finansbranschen och/eller från arbete på nordisk nivå.

Som person är du utåtriktad och social och har lätt för att hantera olika typer av människor. Du är en leveranssäker doer som vill ta egna redaktionella beslut, och van vid att arbeta strukturerat hela vägen från idé till uppföljning. Du trivs med tempo och att jobba operativt men har även förmåga att lyfta blicken och planera långsiktigt. Du är en kreativ och naturlig projektledare med ett datadrivet mindset.

Om oss

Vår vision är att ingen ska betala en krona för mycket! Zmarta Group vill göra det enklare för sina kunder att fatta smartare beslut när det handlar om pengar. Detta är anledningen varför vi erbjuder en rad olika tjänster för lån (personliga och företagslån) och bolån, elektricitetsavtal och försäkringar. De flesta av våra partners är banker, elleverantörer och försäkringsbolag.

Vi gör det möjligt för våra kunder att fatta smartare beslut som bidrar till en förbättrad personliga ekonomi samtidigt som vi erbjuder våra partners fördjupade kundinsikter och kostnadseffektiva vägar att nå sin målgrupp.

Zmarta Group har ett team av passionerade och pålitliga anställda som gör sitt absolut främsta för att säkerställa att just du får den bästa möjliga lösningen. Vi strävar efter att hela tiden förbättra och optimera vår verksamhet och jobbar hela tiden för att bygga en industriledande teknisk plattform, så att du kan lita på att du, genom att använda våra tjänster, har fattat det smartaste finansiella beslutet.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Välkommen med din ansökan!