Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Digital Specialist

Stockholm
Är du en digital stjärna som är på jakt efter ett konsultuppdrag på halvtid? Då har vi ett uppdrag till dig! Granitor söker nu en Digital Specialist som kan agera Super User inom deras redaktionella arbete.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos Granitor på deltid (50%). Uppdragstiden är inledningsvis från juni 2022- januari 2023.

Om rollen

Till Granitor söker vi nu en Digital Specialist på halvtid. Som Digital Specialist kommer du att agera som Super User inom det redaktionella arbetet. Du kommer att bygga sidor i Episerver, utbilda och stötta redaktörer, addera nya användare samt administrera CMS:et. Du kommer även, med utgångspunkt i strategier, skapa riktlinjer och manualer för innehållet på sociala medier och webb.

All teknisk utveckling görs i samarbete med byrå, där du kommer ha ett fokus på teknik, CMS och integrationer. Du kommer även leda nätverk av bolagsrepresentanter i webbfrågor samt stötta dem i löpande innehållsproduktion. Du kommer till viss del även agera som delprojektledare, du rapporterar och arbetar tätt tillsammans med Webbprojektledaren.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Uppföljning via exempelvis Google Analytics, i samarbete med kollega som har stor kunskap inom systemet
 • Bygga sidor i Episerver
 • Leda och stötta nätverk av bolagsrepresentanter i webbfrågor och innehållsproduktion
 • Arbete med sociala medier, webb, digital annonsering, CMS
 • Agera beställarstöd och ha övergripande koll gentemot tredjeparts integrationer
 • Delta i det redaktionella arbetet med att ta fram innehåll till sociala medier och webb

Om dig

Hit söker vi dig som är hjälpsam och besitter en god samarbetsförmåga, samtidigt är du van att jobba självständigt och är självgående i ditt arbete. Du ligger gärna steget före och är van vid att hålla deadlines. I arbetet med att ta fram innehåll till sociala medier och webb är det fördelaktigt att vara kreativ och idérik, du är inte rädd för att dela med dig av dina tankar. Teamuppsättningarna kan se olika ut och att kunna samarbeta med olika typer av människor och fungera i olika grupper är därför av stor vikt.

Vi ser gärna att du har

 • 2-4 års erfarenhet av arbete med motsvarande arbetsuppgifter
 • Erfarenhet av arbete från större organisation med flera webbplatser där krav finns på att följa övergripande strategier och grafiska riktlinjer
 • Högskoleutbildning inom kommunikation eller motsvarande
 • Kunskap i Episerver (eller annat CMS), Google Analytics och Data Studio
 • God kommunikativ förmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift

Meriterande om du har

 • Erfarenhet av att jobba med B2B
 • Erfarenhet från teknisk och tjänstedriven verksamhet
 • Erfarenhet från arbete med långsiktigt varumärkesbyggande innehåll

Om Granitor

Hos Granitor jobbar 4000 samhälls- och industriutvecklare. Varje dag jobbar vi för att göra en positiv skillnad, i det stora som det lilla. Det innebär att vi lyfter blicken och ser våra projekt som delar av en större helhet. Vår vision är en bättre framtid, där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. När vi arbetar för framtiden måste vi göra ansvarsfulla affärer och bidra med innovativa idéer som håller över tid, oavsett om vi planerar en ny stadsdel eller utvecklar lösningar för industrin. Vi arbetar på många olika platser och vi spänner över flera branscher. Gemensamt för alla våra verksamheter är vår vision och vårt sätt att arbeta, vi vill alla göra en positiv skillnad varje dag för att bidra till en bättre framtid. Vår verksamhet är uppdelad i tre områden, Tjänster och entreprenad, Fastighetsutveckling och Investeringar. Inom vår tjänste- och entreprenadverksamhet projektleder, underhåller och utvecklar vi hela den svenska industrin och byggsektorn. Inom fastighetsutveckling utvecklar, bygger och förvaltar vi såväl bostäder, kontor, hotell som samhällsfastigheter. Med våra investeringar vill vi utveckla företag och innovationer med potential att göra skillnad för världen vi lever i. Ryggraden i allt vi gör är vårt sätt att arbeta, vilket uttrycks genom vår tydliga projekt- och företagskultur. Tillsammans skapar vi möjligheter för morgondagens samhälle och industri. Välkommen till Granitor! 

Ansökan

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidat ansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal