Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marketing Manager till inzpire.me

Stockholm
Vill du bli en nyckelperson hos ett snabbväxande tech-scale-up-bolag där du får hög grad av både individuell självständighet och ansvar? Influencer Marketing-plattformen inzpire.me söker nu en marknadsansvarig att bygga varumärket och leadsgeneringen på den svenska marknaden.

Om rollen

Ditt uppdrag blir att övertyga varumärken och mediebyråer i Sverige om att de borde använda inzpire.me för att samarbeta med influencers. Du kommer att ingå i vårt marknadsföringsteam och ha en nyckelroll i att öka vår kundbas.

Du kommer vara ansvarig för betalda distributionskanaler som Facebook, Instagram och LinkedIn i Sverige, och utöver detta experimentera med nya kanaler. Du bygger kännedom om inzpire.me i Sverige genom att till exempel koordinera pressmeddelanden och gästinlägg i marknadsföringspublikationer, skaffa inzpire.me en plats i programmet för relevanta konferenser och gästroller i podcasts, skapa spännande innehåll för sociala medier med mera.

Exempel på arbetsuppgifter:

·      Koordinera marknadsföringskampanjer för nya produktlanseringar, reklamkampanjer och email marketing.

·      Kontinuerligt testa, analysera och lära, och därefter investera mer i metoder som kan påskynda tillväxten.  

·      Mäta och rapportera resultat med hjälp av verktyg som Hubspot och Google Analytics.

·      Samarbeta med innehållsteamet om innehållsproduktion och annonsmaterial.

·      Samarbeta med säljteamet om “go-to-market”-strategin.

Viktigt i rollen är att bry sig om kundens perspektiv och förstå deras möjligheter och utmaningar med influencer-marknadsföring.

Du blir en del av en agil och innovativ organisation och ett härligt, ambitiöst och internationellt team. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Stockholm och har samtidigt en flexibel hemmakontor-policy. Som företag värdesätter vi lärande och sponsrar våra medarbetares möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Vem är du?

Vi söker dig med några års erfarenhet av en liknande roll inom marknadsföring och/eller PR. Du har praktisk erfarenhet av betald annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn, och Google. Du är kreativ och har intresse för “growth-hacking”. Du har utmärkt kommunikationsförmåga, och du behärskar svenska och engelska flytande både i tal och i skrift. Det är meriterande om du ha erfarenhet av analysverktyg som Google Analytics, HotJar, Google Tag Manager och CRM såsom Hubspot.

Som person är du målinriktad och självgående, samtidigt som du föredrar lagarbete och kan peka på tidigare framgångsrika samarbeten, både internt på arbetsplatsen och med externa aktörer. Du älskar struktur och kan tackla en arbetsmiljö med hög hastighet. Du älskar människor, sociala medier och influencer marketing, och håller dig uppdaterad om det senaste inom branschen.

Om inzpire.me

inzpire.me är en Nordisk tech scale-up som har ambitioner om att bli ledande inom influencer marketing i Europa. Vår mission är “humanize marketing”. Vi kopplar annonsörer med spännande profiler på sociala medier för att dela inspirerande innehåll. Vår plattform byggdes för att spara våra kunder tid när de genomför influencer-marketing samarbeten, från början till slut! Vi arbetar med varumärken och byråer som Nestlé, Stadium, Coca-Cola och Unicef.

Vi är ett internationellt team med 50 kollegor från 11 olika länder och vi brinner för att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder! inzpire.me stöds av grundare och chefer på från alla de tre norska tekniska unicorns såsom Cognite, Oda och Kahoot. På investor sidan har vi också Nordens största mediekoncern, Schibsted.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Myhrman på mm@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!