Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Innehållsansvarig/Exekutiv producent till Naudio

Stockholm
Att samla de bästa dokumentärerna och optimera hur de berättas och upplevs på tror vi skapar den bästa samlingspunkten för högkvalitativa dokumentärer. Ljudmarknaden växer och det gör vi också, nu söker vi en innehållsansvarig/exekutiv producent som vill vara med på vår fortsatta resa!

Ditt uppdrag

Som Innehållsansvarig/Exekutiv producent på Naudio kommer du att vara ansvarig för kort- och långsiktig planering av innehållsköp. I ditt jobb ska du säkerställa att Naudio har ett bibliotek med högkvalitativa poddar och dokumentärer samt kunna vara exekutiv producent och redaktör. Du ansvarar för att allokera innehållsbudgeten till de projekt vi vill genomföra och kommer med kreativa förslag på hur vi kan bygga intresse för vårt innehåll och vår tjänst. I uppdraget kommer du att jobba nära produktioner och rollen kräver därför erfarenhet från projekt- och arbetsledning och samt förståelse för kreativa processer. Även förkunskaper inom ekonomi, förhandling, köp av innehåll (dokumentärt) och datadrivet förhållningsätt är meriterande.

Exempel på arbetsuppgifter: 

  • Publicistiskt ansvar och vara ansvarig utgivare för våra originalproduktioner
  • Ansvar för och att allokera innehållsbudgeten samt stötta de projekt vi genomför
  • Kommissionering till produktionsbolag
  • Vara exekutiv producent och ansvara för kvaliteten på nya produktioner
  • Förvaltning och utveckling av Naudios innehållsstrategi
  • Planering och paketering av releaser och innehållsbibliotek
  • Presentationer och rapporter till alla intressenter/stakeholders
  • Driva samstämmighet och synergier hela teamets dagliga arbete – där innehållet står i centrum

Om dig

Vi önskar att du har erfarenhet från och förståelse för ljudproduktion, journalistik och publicistiska frågor. Förhoppningsvis har du även insikt i podcast-landskapet och vet vad som engagerar och hur trenderna ser ut. Kanske har du tidigare jobbat som producent för podd, radio eller film/TV? Du är öppen, ärlig och har god moral. Du ger och tar emot feedback för att du vet att det är det bästa verktyget för oss som team att gemensamt utvecklas. Du uttrycker mycket väl i tal och skrift, både på engelska och svenska. Och kanske viktigast av allt – du gillar poddar, älskar dokumentärer och vet vad som är bäst just nu!

Om Naudio

Vi är ett ungt Stockholmsbaserat företag som bygger en plattform för dokumentärer och gör exklusiva originalproduktioner. Vi tror att storytelling i ljud kan växa utanför traditionella format. Naudio skall vara det självklara valet både för lyssnarna som letar efter de bästa dokumentärerna och för producenterna som vill skapa nästa succé-dokuementär. Naudio är en del av www.v66.se, ett ekosystem för storytelling. Vi sitter under samma tak som prisbelönta kreatörer inom ljud, film och TV. V66 möjliggör kreativa samarbeten och att ta både produktioner och IPn till nästa nivå.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV via www.kimm.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se där du får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen kontakta Olof Lindmark på ol@kimm.se.