Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Kommunikatör med inriktning webb

Stockholm
Vill du vara med och bidra till en positiv förändring inom arbetsmiljö för samhällsnyttiga organisationer? Är du en skicklig kommunikatör som skriver vassa, informativa och tydliga texter? Har du erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg samt digitala kanaler? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen

Partsrådet söker nu en kommunikatör med inriktning webb. Eftersom vi vill utveckla våra digitala kanaler söker vi dig som även kan producera och utveckla innehållet i våra digitala kanaler. Du ser det skrivna och talade ordet som självklara verktyg och kommer att ha ett nära samarbete med övriga kommunikatörer och kommunikationsstrateger på Partsrådet.

Tjänsten är placerad på Kungsgatan vid Hötorget i centrala Stockholm, och du rapporterar till Kanslichef.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planering, produktion, publicering, uppdatering och underhåll av innehåll på webben och i andra digitala kanaler; skriva texter, nyheter, intervjuer, bilder, film och poddar
 • Bildsättning av artiklar och evenemang i Partsrådets kanaler
 • Statistik, analys och utvärdering av samtliga kanaler
 • Genomförande av kommunikationsplan
 • Planering, genomförande och utvärdering av evenemang och andra kommunikationsrelaterade aktiviteter, ofta tillsammans med kollegor
 • Kontakter med leverantörer gällande planering, produktion, drift och underhåll
 • Proaktivt arbete samt utveckling av Partsrådets kommunikation i samarbete med kollegor
 • Utveckla webben i nära samarbete med vår webbyrå

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från en liknande roll. Du har bred yrkeskunskap och arbetar strukturerat, noggrant och håller deadlines.

Vi söker en lösningsorienterad person som drivs av utveckling och nyfikenhet och som gillar varierande arbetsuppgifter men som även lyfter blicken och kan tänka helhet. Du trivs med att arbeta i en mindre organisation som är under utveckling och där samarbete är centralt.

Vi ser gärna att du har:

 • Akademisk examen inom kommunikation eller motsvarande utbildning/ erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
 • Erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med kommunikation
 • Goda kommunikativa färdigheter och hög språklig nivå i tal och skrift på svenska
 • Erfarenhet av att arbeta i CMS-verktyg
 • Erfarenhet av att arbeta med digitala kanaler
 • Erfarenhet av att självständigt driva och följa upp aktiviteter och projekt
 • Viss kunskap inom Photoshop, Adobe Pro och Google Analytics

Om oss

Rådet för partsgemensamt stöd inom det statliga avtalsområdet, Partsrådet, erbjuder stöd till representanter för arbetsgivare och fack i statliga verksamheter. Vi hanterar aktuella frågor som arbetsgivare och fack på central nivå tycker är viktigast att lösa. Arbetet sker genom de arbetsområden som centrala parter har fastställt.

Läs mer om oss på www.partsradet.se eller www.linkedin.com/company/partsradet

Låter det intressant?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM / Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på kimm.se. Vänligen bifoga personligt brev! Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi gör löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maggie Klingenstierna på maggie.klingenstierna@kimm.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Kollektivavtal, Lunchförmåner