Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Web Manager till Aspia

Stockholm
Är du en skarp Web Manager men en god analytisk förmåga? Gillar du att samarbeta i team för att nå bästa resultat? Då har vi rollen till dig! Aspia söker nu en Web Manager till deras marknadsteam. Låter intressant? Läs då mer här nedan!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KiMM/Wise Professionals hos vår kund Aspia. Uppdraget är på heltid med start i mitten av april och kommer att pågå i 12 månader. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm med möjlighet till hybridarbete enligt Aspias riktlinjer. 

Om rollen

I rollen som Web Manager på Aspia är du operativt ansvarig för hemsidan och driver det dagliga arbetet för att säkerställa att den presterar efter bästa förmåga, är ett självklart val för kunden och lockar nya arbetare till oss.

I rollen kommer du ha många kontaktytor både externt och internt. Du kommer ha ett nära samarbete med personer i Marknad & Kommunikationsteamet men även ute i organisationen. Du kommer ha mycket kontakt med IT och även med vissa externa byråer.

I ditt arbete ingår: 

 • Projektleda utveckling – hantera backlog, kravspecifikationer, prioriteringar och acceptanstester
 • Löpande webbanalys och KPI-uppföljning med förslag på action.  
 • Löpande SEO-optimering med fokus på teknik 
 • Arbeta med konverteringsoptimering utifrån ett användarcentrerat arbetssätt med hypoteser och A/B-tester 
 • Löpande redaktörsarbete, ex skapa nya/optimera befintliga landningssidor 
 • Delta i övriga projekt inom Marknad & Kommunikationsteamet, samarbeta med olika interna stakeholders och även externa byråer.

 ErfarenhetFör att passa väl i denna roll ser vi gärna att du har;

 • Tidigare jobbat som Web Manager eller med liknande arbetsuppgifter 
 • Erfarenhet av projektledning och agerat byråbeställare
 • Jobbat operativt med acceptanstester
 • Vana av att arbeta med konverteringsoptimering och A/B-tester 
 • Erfarenhet av Optimizely/Episerver
 • Vana av att jobba i Google Analytics och övriga googleprodukter 
 • Förståelse för främst teknisk SEO

Om Aspia

Aspia är Sveriges ledande affärspartner inom redovisning, lön och affärsrelaterad rådgivning med 1200 medarbetare på drygt 55 kontor i Sverige och närvaro i hela Norden. Vi tror på att göra det svåra enkelt, på effektivitet, på förändring, kunskap och att vara närvarande där våra kunder befinner sig. Vi tror på framgång och att företagare ska få ägna sig åt det de är bäst på. Så hjälper vi till med resten.

Vårt mål på Aspia är att ge dig som medarbetare den bästa tiden i din karriär och vi är måna om att privatliv och arbetsliv ska fungera. Vi arbetar med frihet under ansvar, flexibel arbetstid, kollektivavtal och bra förmåner. Hos oss får du ett härligt gäng ambitiösa kollegor med bred kompetens i ett socialt arbetsklimat!

Ansökan 

Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta Talent Acquisition Specialist Sofie Garpered på sg@kimm.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om KiMM och Wise Professionals

Vi på KIMM är specialister på rekrytering och attraktion inom kommunikation och marknadsföring. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Öresund och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar. Exempel på organisationer som vi samarbetar med hittar du här.

Är du nyfiken på att arbeta som konsult genom oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären. Det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om.

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal