Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Marknadskoordinator till Cary Group och Ryds bilglas

Stockholm
Är du i början av din karriär och vill arbeta i en organisation i stor rörelse och utveckling? Cary Group och Ryds bilglas är nu på jakt efter en Marknadskoordinator som kommer arbeta brett över organisationen. Låter det som du? LÄS MER NEDAN!

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals hos Cary Group och Ryds Bilglas. Uppdraget som innebär arbete både på gruppnivå inom Cary Group samt bolagsspecifikt för Ryds Bilglas är på heltid med start i början av juni eller enligt överenskommelse. Uppdraget kommer att pågå i ca 1 år med eventuell chans till förlängning eller anställning. Arbetet sker på kontoret i Hammarby sjöstad tre dagar i veckan, med möjlighet till två dagar på distans.

Om rollen

I rollen som Marknadskoordinator kommer du arbeta brett inom marknadssupport till Ryds Bilglas och delvis ansvara för internkommunikation inom både Ryds Bilglas och Cary Group. Du kommer ha många kontaktytor både internt och externt. I rollen tillkommer även vissa kontorsrelaterade uppgifter. Cary Group och Ryds Bilglas befinner sig i en spännande tillväxtfas där du kommer spela en viktig roll i det operativa arbetet. Du rapporterar till Group Head of Marketing .

Exempel på arbetsuppgifter 

 • Uppdatera Intranät för Cary Group och Ryds Bilglas. 
 • Hantera interna kommunikationsdokument såsom organisationsscheman för koncernen och projektleda interna kommunikationshändelser. 
 • Koordinera aktiviteter och planering med externa byråer (reklam, media, webb, SEO) kopplat till marknadsförings- och medieplanen.
 • Stödja interna nyckelpersoner (inklusive regionchefer och säljavdelningen) i samband med marknadsaktiviteter, t.ex. profilering för nya verkstäder, trycksaker, mässevenemang, lokala kampanjer.
 • Uppdatera digitala kanaler. Redigera bilder, enklare layout/produktion.
 • Uppdatera extern hemsida med innehåll i samarbete med SEO och Webbbyrå.
 • Nyckelkontaktperson för huvudkontorets hyresvärd
 • Ansvarig för olika kontorsrelaterade uppgifter. 

Om dig

Vi tror att du en person med mycket driv och energi. Du är en stark projektledare och är van vid att arbeta självgående. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har förmåga att prioritera och arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt. Du är en stark teamplayer och mycket kommunikativ.

Vi tror att du har

 • 1-3 års erfarenhet av en liknande roll
 • Utbildning inom kommunikation.
 • God förmåga/bra på att kommunicera i skrift.
 • Erfarenhet av att arbeta med Office-paketet och sociala kanaler.

Om Cary Group

Cary Group är en av marknadsledarna i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Spanien, Portugal, Tyskland, Österrike och Luxemburg inom reparation och byte av fordonsglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt- och lackskador. Vi erbjuder tjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Cary Group har under de senaste åren vuxit snabbt, bl.a. via förvärv både internationellt och nationellt. I Sverige är vårt mest kända varumärke Ryds Bilglas. Företaget grundades 1947 i Sundsvall av familjen Ryd och är idag verksamt över hela Sverige, med fler än 150 verkstäder och ca 450 anställda. Med närhet till kunden, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi kunden att göra enkla och hållbara val.

Vill du veta mer om oss? Läs mer här.

Ansökan
Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och personligt brev eller din LinkedIn-profil via ”Sök rollen” här nedan och du kommer i samband med det att få svara på några korta frågor. Önskar du mer information eller har frågor om rollen, kontakta kandidatansvarig Sofie Garpered på sg@kimm.se eller ansvarig konsultchef Sandra Sculac på ss@kimm.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att arbeta som konsult hos oss, läs mer här. Vi vill att våra medarbetare på KIMM & Wise Professionals ska ha den roligaste tiden i karriären och det gäller såklart även för dig som uthyrd konsult. Vi är måna om att du känner dig som en del av gänget och det berättar vi gärna mer om under processen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal