Göteborg Rekrytering

HR-ansvarig med stort hjärta som brinner för utveckling

Hos oss står människan i fokus – både som hyresgäst och som medarbetare. Tillsammans skapar vi trygga och attraktiva boendemiljöer och destinationer, samtidigt som vi bidrar till samhällsutveckling. Vi vill ha med dig som HR-proffs i laget om du brinner för samma sak som vi – människor, upplevelser och utveckling!

Vi på Ernst Rosén har lång och gedigen kunskap när det gäller att äga, förvalta och utveckla fastigheter och bolag. Alltid med kunden och medarbetarna i fokus. Nu behöver vi toppa vårt lag med ännu en lagspelare – ett tryggt men drivet HR-proffs. Tillsammans med dig vill vi bli bäst på att levandegöra våra värderingar. Du kommer vara en av många viktiga kulturbärare inom koncernen, där vi samtidigt behöver din expertkunskap i strategiska och operativa HR-frågor. 

För att komplettera vårt team är du självklart vassast i HR-frågor, men du älskar också att utveckla och att utvecklas. Både i det strategiska och operativa arbetet. Vi hoppas att du delar vår uppfattning om att nyckeln är att vi gör saker och ting tillsammans, med våra olika bakgrunder, erfarenheter och färdigheter. Det är först då som vi kan bli världens bästa arbetsplats, som förenklar för våra kunders vardag samtidigt som vi bidrar till ett bättre och tryggare samhälle.

Är det dig vi söker efter?

Om Ernst Rosén

Ernst Rosén är ett av de större privatägda fastighetsbolagen i Göteborg. De grundades på 50-talet av byggmästaren Ernst Rosén. Idag är fjärde generationen verksam i bolaget och bygger för framtiden. Med hyresgästen i fokus äger, förvaltar och utvecklar Ernst Rosén fastigheter i hela Storgöteborg. Fastigheterna finns främst i centrala delarna av Göteborg, Lerum och Kungsbacka. Ernst Rosén utvecklar även mark och fastigheter för byggnation av bostäder. I koncernen ingår bl a Nääs Fabriker, Vallda Golf & Country Club, Barsebäck Golf & Country Club och Flodén Byggnads AB samt en ägarandel om 50% i fastighetsbolaget Aranäs AB. Omsättningen i Ernst Rosén-koncernen uppgår till 1320 mkr, omfattar 165 anställda, 3 200 lägenheter och 110 000 kvm lokaler.

Läs mer om Ernst Rosén här.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringen genomförs i samarbete med Wise Professionals. Du kommer att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Martin Jerrskog på martin.jerrskog@wise.se eller Jenny-Ann Löfgren på jenny-ann.lofgren@wise.se. Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då dessa hanteras löpande.

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Privat sjukförsäkring

Ansök nu!