Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Projektledare Kompetensutveckling

Ansök senast 25 Sep 2023
”The Opportunity of a Lifetime" Din tid på PwC ska det vara den bästa i din karriär och präglas av utveckling och möjligheter, oavsett om du är i början av karriären eller har kommit en bra bit på väg i ditt arbetsliv. Din framtid är just din och ingen annans. Det är du som sätter målen och får det att hända!

Projektledare Kompetensutveckling

Rollen I den här rollen kommer du att få arbeta med spännande utvecklingsinsatser i en dynamisk och framåtriktad grupp. Dina kollegor är drivna, kompetenta och stämningen utmärks av resultat, humor och att det är högt i tak. I teamet utgår vi från gemensamma mål, arbetssätt, verktyg och metoder och hjälper varandra att bli framgångsrika.

Teamets uppdrag är att, tillsammans med intressenter från olika delar av verksamheten, fånga upp behov och säkerställa leverans av utvecklingsinsatser utifrån PwC:s strategiska kompetensförsörjningsplan. Insatserna stöds av tekniker som t ex e-learning, virtuella klassrum, mobile learning, webcasts och sociala medier. Vi testar för att lära och vill alltid utmana oss själva i sättet vi levererar våra utvecklingsinitiativ för att erbjuda en bra medarbetarupplevelse.

Huvudsakliga arbetsuppgifterFokus för rollen är att projektleda utvecklingsinsatser med hjälp av ämneskunniga och säkerställa att effekten av insatsen är kopplad till affärsnyttan samt PwC:s strategiska kompetensförsörjningsplan och att lärtransfer sker genom att deltagarna använder sina nya kunskaper i arbetet. Vidare säkerställer du att relevant kommunikation & stöd i form av exempelvis system, metod och process kopplas till insatsen och att uppföljning och utvärdering av insatserna genomförs på bästa möjliga sätt.

Om dig
Du har akademisk utbildning och minst 4 års erfarenhet av liknande arbete. Särskilt meriterande är tidigare erfarenhet av arbete som förändringsledare, av att omfamna nya arbetssätt och av att facilitera grupper. Du är en proaktiv rådgivare och projektledare och samlar in behov utifrån affärsplan som sedan omsätts till effektiva planer och insatser för verksamheten. Intresse för pedagogik, teknik och digitala lösningar. Har du erfarenhet av agila arbetssätt, implementering av nya arbetssätt, digital transformation är det starkt meriterande.

Som person har du ett starkt eget driv, är affärsmässig, proaktiv, relationsskapande och lyhörd. Du är van vid att arbeta med flera parallella projekt och är en god kommunikatör som bygger och vårdar relationer. Du trivs med att samverka med andra för att nå gemensamma resultat.

Om PwC
Vår ambition är att vara ett innovativt revisions- och rådgivningsföretag med stark tillväxt. Att erbjuda våra kunder ett brett tjänsteerbjudande anpassat till deras behov är grunden för vår affärsidé. Därför söker vi medarbetare med olika bakgrunder, erfarenheter och nivåer i yrkeslivet. I ett näringsliv som ständigt förändras är det viktigt att ha medarbetare som utvecklas i samma takt och delar med sig av sin expertis. På PwC ger vi dig stort ansvar att bidra med din egen unika kompetens såväl som förmånen att lära nytt av kunniga kollegor och i en händelserik bransch. I en föränderlig omvärld blir förmågan att bygga och bibehålla långsiktiga relationer extra viktig för att nå framgång. Dessutom behövs ett ständigt driv och högt engagemang för att kunna ge företag och organisationer revision och rådgivning i toppklass.

Vår ambition är att din tid på PwC ska vara den bästa i din karriär oavsett hur länge du stannar hos oss. Det handlar om möjligheten att göra det som utvecklar dina individuella styrkor, intressen och karriärmål, och att få rätt möjlighet vid rätt tidpunkt.

AnsökanI den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Esborn på maria.esborn@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!