Film och rörligt material

Rekryteringsfilm och rörliga stories

film

Varför film?

Berätta mer med film

Att använda filmer på karriärsidan och i sociala medier är ett effektivt sätt att attrahera nya medarbetare, bygga intern stolthet och stärka Employer Brand. Vi hjälper dig och dina medarbetare att berätta er historia med EVP som kärna genom filmer som berör och engagerar.

Ett urval av våra rekryteringsfilmer

Antrop söker digital marknadsförare
Absolut Company söker en Business Analyst
Filmstaden söker en löneadministratör
Philip Morris söker en Manager för Digitalt Engagemang
Zander & Ingeström söker tekniker
filmkamera

Annonsera och attrahera

Rekryteringsfilm

För att lyckas attrahera rätt medarbetare idag behöver du möta målgruppen på rätt plattformar och snabbt skapa ett intresse. Genom att använda dig av en rekryteringsfilm kan du sätta rätt ton och fånga din kandidatprofil på bara några sekunder.

Många kandidater känner en större angelägenhet att söka ett jobb om de

  • Sett en film där de kan identifiera sig med de som är med i filmen
  • Sett arbetsplatsen från insidan
  • Känner att arbetsgivaren har bra värderingar

Du kan också skapa korta effektfulla annonsfilmer för sociala medier som kompletterar dina rekryteringsannonser. Vi sätter snabbt och enkelt ihop filmer för era vanligaste roller – så att du kan använda dem löpande i er rekrytering. Eller så skapar vi en enstaka rekryteringsfilm för den rollen du behöver hitta kandidater till just nu.

film inspelning

Berätta vilka ni är

Ge liv åt ert Employer Value Proposition

Inget kommunicerar känslor lika bra som video. Med hjälp av en film på din karriärsida eller som komplement till din rekryteringsannons kan du på ett unikt sätt synliggöra och berätta om företagets värderingar, kultur och medarbetare. Genom att visa vilka ni är i en film ger ni potentiella medarbetare en större möjlighet att förstå vad det är som gör er till en attraktiv arbetsgivare. Det bygger också den där viktiga interna stoltheten.

Ett urval av våra Employer Branding-filmer

Caverion
Pinchos
Ahlsell
Nouryon
Atlas Copco
rekrytera talanger

En riktigt bra start

Introduktion av medarbetare

Att ta fram onboarding-paket i videoformat är ett effektivt och trevligt sätt att introducera nya medarbetare. Spela in föreläsningar, intervjua olika chefer och specialister, kombinera presentationer med rena utbildningar – bara fantasin sätter gränser för hur ni kan utforma er rörliga onboarding. Varför inte skapa ett intropaket som nyanställda kan ta del av hemma innan de ens har checkat in på arbetsplatsen? En uppskattad och rolig start på nya jobbet.

film filmkamera

Lära och utvecklas

E-learning – uppgradera kompetensen

Det ständiga lärandet är en förutsättning för att bevara och utveckla medarbetare, men också för att säkerställa framtidens kompetens. Med hjälp av filmer och e-learning kan du skapa effektiva processer där medarbetare kan utbilda sig var som helst och när som helst – utifrån sina egna förutsättningar. Upplägget anpassar vi såklart efter era unika behov och önskemål.

Kärna inom HR

Att kommunicera en företagskultur

Det är inte så enkelt för en reklambyrå att tolka företagskultur. Marknad och HR jobbar nära varandra, men medarbetarperspektivet och kandidatupplevelsen är en kunskap som kräver erfarenhet inom HR. Våra filmspecialister har själva jobbat inom HR och rekrytering, vilket gör att de inte bara vet hur du kommunicerar en stark företagskultur – utan också hur den bäst kommer fram i en video.

film team work

Content som engagerar

Vilken film vill du göra?

Skriv en rad om vad du vill berätta med filmen så kontaktar vårt filmteam dig inom kort.

Kontakta filmteamet