Föreläsningar och workshops

Kunskap som verktyg

kompetensbrist

Att ständigt lära för att utvecklas är en förutsättning för att bli en vassare kollega och medarbetare. Vill du göra en förändring eller sätta fart på idéerna? Boka in oss för en workshop eller föreläsning.

Inspiration och utveckling

Föreläsning inom HR

När du bokar en HR-föreläsning med oss får du en pedagogisk fördjupning inom ett HR-område du själv väljer ut. Vi anpassar och vinklar föreläsningen efter ditt specifika behov. Vårt fokus ligger på kandidatupplevelse, Employer Branding, mångfald, attraktion och rekrytering. Dagens HR-avdelning kräver en framåtlutad position. Därför tycker vi att det är extra roligt att komma ut och föreläsa om innovation och trender vi ser som viktiga för att lyckas med HR-arbetet. Våra seniora utbildare är väldigt passionerade inom sina specialistområden – så räkna med engagemang och energi som smittar av sig.

framtidens arbetsliv

Lösningar och kreativitet

HR-workshop

Få struktur och konkreta resultat av din workshop genom att låta någon av våra seniora konsulter facilitera mötet. Några av de HR-workshops som är mest efterfrågade idag berör kompetensstrategi och strategisk kompetensförsörjning. Tillsammans lyfter vi frågor som:

  • HR-strategi – varför bör vi investera i HR?
  • Talent Management – har vi rätt kompetens för att nå affärsmålen?
  • Kompetensbaserad rekrytering – hur bygger vi upp en egen rekryteringsfunktion?

Som en fullservicepartner inom attraktion och rekrytering kan vi såklart facilitera det som brinner mest just nu i din organisation. Syfte, mål och resultat är centralt för oss. Upplägget kommer vi överens om tillsammans!

kompetensbrist

Ett av våra fokusområden

Workshop inom Employer Branding

Värdet av ett starkt arbetsgivarvarumärke blir allt viktigare på en arbetsmarknad där meningsfullhet och syfte värderas högt av medarbetarna. Att vara både unik och trovärdig är det få som lyckas med utan en Employer Branding-strategi. Med en workshop inom Employer Branding hjälper vi dig att komma igång eller boosta det arbete ni redan gör. När du deltagit i en Employer Branding-workshop med oss går du ut med rätt verktyg för att skapa förutsättningar att attrahera, rekrytera och behålla morgondagens talanger.

chef anställningsintervju

Utvecklas tillsammans

Vad vill du skapa?

Skriv en mening om vilka insikter du vill dela med dina kollegor så kontaktar en specialist dig inom kort.