Rekryteringsskolan – rekryteringsutbildning för chefer och ledare

I vår rekryteringsutbildning utvecklar vi chefer i kompetensbaserad rekrytering. Många chefer är idag involverade i rekryteringsarbetet, men har inte fått någon utbildning i rekrytering. Rekryteringsskolan erbjuder därför effektiva och flexibla lösningar – allt från öppna halvdagsutbildningar till skräddarsydda lösningar och individuell coachning.

Utbildning för rekryterande chefer

Som chef är rekrytering ett av de viktigaste uppdragen man har. Att utbilda sig för att kunna genomföra effektiva och rättvisa rekryteringar ökar sannolikheten att få in rätt person till sitt team, men gör även att rekrytering blir både lättare och roligare. Med den kompetensbaserade metoden fokuserar man på det som är relevant för att lyckas i rollen, vilket även säkrar att man arbetar gentemot mångfald och rättvisa rekryteringar.

Rekryteringsskolan är en praktiskt inriktad rekryteringsutbildning med Wise Professionals. Här får du insikter, verktyg och mallar som gör att du omgående kan arbeta på ett mer effektivt sätt med dina rekryteringar.

 

Vårt erbjudande

Öppen utbildning i rekrytering: Halvdags rekryteringsutbildning på plats hos oss i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Se kalendern för aktuella datum.

Skräddarsydd utbildning: Vi anpassar utbildningen efter era värderingar, verktyg och processer. Vid behov hjälper vi gärna er att ta fram verktyg och mallar.

Del av ledarskapsprogram: Ni som har ett befintligt ledarskapsprogram, eller vill bygga ett sådant – vi hjälper gärna till att skapa och genomföra en modul om rekrytering.

Rekryteringsskolan samarbetar med både större och mindre organisationer i näringslivet, samt med kommunal och statlig sektor. I år har vi genomfört över 40 rekryteringsskolor. Några referenser finns här – och vi ger dig gärna fler i möte med dig.

Aktuella events just nu!

Rekryteringsskolans utbildningar täcker alla viktiga delar i en rekryteringsprocess med extra fokus på intervjuteknik, vilket alltid är nyttigt. Jag uppskattade också kursledarens egen kunskap och erfarenhet kring rekrytering som område. Att utbildningen dessutom var en halvdag var perfekt!

Tinis Wensing, HR-chef, MQ Retail Göteborg

Kontakta oss gärna

Caroline Dufva

Affärsområdeschef Inhouse HR Lön

073-521 65 83

Lär dig mer om rekrytering

Läs mer om