Annonsering & kandidaturval

Attrahera rätt kandidater

rekryteringsannonser

Rätt budskap till rätt person

Rekryteringsannonser som fungerar

Vill du ha hjälp med enbart annonsering eller få en shortlist på kandidater? Genom spetskompetens om din målgrupp sprider vi dina rekryteringsannonser på rätt plattformar och gör det första urvalet när ansökningarna väl har kommit in.

För att attrahera rätt kandidater till rollen räcker det inte med att skriva en fantastisk kravprofil – du måste nå ut också. Våra specialister inom attraktion vet vilka kommunikationslösningar som är optimala för din unika rekrytering. Genom att identifiera målgruppen sprider vi dina rekryteringsannonser på rätt plattformar och i digitala nätverk. Självklart får du också ta del av våra förmånliga avtal. Behöver du hjälp med det kreativa gör vi gärna det också. Rekryteringsfilmer är vår specialitet!

Employer Branding

Kompetensbaserat urval

Få en färdig kandidatlista

Ibland kan det vara svårt att hinna med att gå igenom en inkorg full med ansökningar. För att inte tappa tid kan du koppla in oss för att göra det första urvalet. Vår rekrytering är kompetensbaserad och vi använder oss av pålitliga digitala verktyg som är anonymiserade och fria från diskriminering. Processen är delvis automatiserad, där våra erfarna rekryteringskonsulter står för den mänskliga biten. På kort tid får en kvalitetssäkrad lista på kandidater med rätt potential och kompetens för att lyckas i rollen och på företaget.

Ett urval av våra kunder som valt att jobba med oss

kreativt möte

Hitta rätt person

Få motiverade kandidater!

Skriv några ord om vilka delar du vill ha hjälp med i din kommande rekrytering så kontaktar vi dig med ett lösningsförslag inom kort.