HR-chef

Rekrytera HR-chef och personalchef med Wise Professionals

Rekryteringsföretag Göteborg

Mångårig erfarenhet

En bra HR-expert kan göra all skillnad på ett företag

En bra HR-expert kan göra all skillnad på ett företag. Det vet vi på Wise Professionals. Låt oss rekrytera er blivande personal- eller HR-chef åt er. Vi har mångårig erfarenhet av rekryteringar inom HR och chefsrekryteringar och därav byggt ett stort nätverk av kompetenta kandidater.

På HR-avdelningen är det ofta personalchefen som har den viktigaste rollen och som driver avdelningen framåt. När denne av någon anledning inte kommer finnas på plats under en period eller helt enkelt valt att gå vidare mot nya äventyr, då gäller det att snabbt hitta en person med liknande erfarenhet och kunskap. Det kan vi på Wise Professionals hjälpa dig med. Vi har flerårig erfarenhet av att hjälpa till att rekrytera kompetenta personer till nyckelpositioner inom olika företag och organisationer. Låt oss hjälpa er att snabbt, enkelt och kompetensbaserat rekrytera er nya HR-chef.

Vi rekryterar kompetensbaserat

Vi på Wise Professionals förstår vikten av att hitta rätt person för jobbet som HR-chef, därför rekryterar vi alltid personer baserat på deras kompetens. Visst låter det som en kanondeal, men vad betyder det egentligen? För att utvärdera kompetensen och potentialen hos en kandidat låter vi alltid denna genomföra utvalda tester, så kallade arbetspsykologiska tester. Genom dessa kan vi identifiera kandidatens styrkor och svagheter både yrkesmässigt och rent personlighetsmässigt, vilket gör att vi kan se huruvida personen kan vara något för ditt företag eller inte. På så vis kvalitetssäkrar vi att alla våra kandidater bedöms efter en professionell matris och kan snabbt hitta deras potential – vi mer än bara CV och personliga brev!

Rekrytera HR-chef – träffsäkert och effektivt

Kvalitet går alltid före kvantitet enligt oss på Wise Professionals. För att rekrytera en HR-chef genomförs våra rekryteringsprocesser alltid med fokus på att hitta rätt kandidater, istället för att hitta många kandidater. Vi väljer ut de kandidater som bäst matchar kravprofilen som vi framställt tillsammans med dig och jämför därefter den med deras testresultat. På så vis kan vi säkerställa att de kandidater vi presenterar för dig både har rätt erfarenhet och rätt kompetenser – och dessutom passar in i er företagskultur!

lämna löneanspråk

Vi berättar mer

Kontakta oss