rekryteringsannonser

Hyr eller rekrytera HR-specialist

Hyr eller rekrytera HR-specialist

Läs mer

Vi vet

HR-specialist är en viktig fråga

HR-specialist är en viktig funktion i organisationen och därför vet vi att rekrytering av HR-specialist är en viktig fråga. Vi vet också att det kan vara svårt att hitta lämpliga kandidater, svårt att sålla i ansökningar och ibland svårt att fatta ett slutgiltigt beslut. Vi vill hjälpa dig att hitta en lämplig slutkandidat som du känner dig trygg och nöjd med.

När du hyr eller rekryterar din HR-specialist via oss kan du känna dig trygg i att du får hjälp av erfarna, engagerade konsulter. Vårt samarbete för rekrytering av HR-specialist utförs med din organisation som utgångspunkt. För att tillföra bäst värde i rekryteringen sätter vi oss in i ditt företags nuläge och framtidsvisioner.

Mångårig erfarenhet

Matchning av HR-specialist och företag

Rätt akademisk examen, erfarenhet av HR-processer, kunskap inom administration och planering. Egenskaper som att vara strukturerad, effektiv och trivas på ett företag som står inför förändring och utveckling. Hos ett företag är en sak ett orubbligt krav, hos ett annat är det bara meriterande. Oavsett hur dina önskemål ser ut eller om du känner dig osäker på vad ni behöver hjälper vi dig att ta fram din kravprofil. Med vår expertis och erfarenhet arbetar vi tillsammans fram den kravprofil som inleder rekryteringen av er HR-specialist. Kravprofilen ska ge en tydlighet och riktning i det fortsatta arbetet framåt och för önskat resultat.

I rekrytering av HR-specialist till ditt företag är det viktigt att alla kandidater får en positiv upplevelse. Även personer som inte får tjänsten idag kan bli aktuella som kandidater längre fram, de kan vara dina kunder och de kan framför allt bli ambassadörer för ditt företag om de har en god upplevelse av att söka arbete hos er.

På samma sätt är det viktigt att du blir nöjd med din upplevelse av oss och att du känner dig trygg i att låta oss representera ditt företags varumärke och arbetsgivarvarumärke. Efter avslutat samarbete vill vi att du och din nya kollega som HR-specialist båda ska känna er nöjda med varandra och samarbetet med Wise Professionals.

Är du i behov av att prata om konsultuthyrning eller rekrytering av HR-specialist eller annan HR-personal? Kontakta oss så berättar vi mer, vi ser fram emot att få höra från dig.

talent management

Vi berättar mer

Kontakta oss