Webinar

Framtidens arbetsplats – post Corona

digital rekrytering

Wiseful Learning #5: Framtidens arbetsplats – post Corona

Heléne Lidström banar vägen för en ny arbetsplats i den digitaliserade tidsåldern. Tänk om, tänk nytt och tänk effektivitet! I över 20 år har Heléne Lidström haft ledande positioner inom kommunikation, marknadsföring, organisation och ledarskap på stora företag som Microsoft, Tele2, Icon Medialab och Finnair. Hennes initiativ “Det nya arbetslivet” har rönt enorm uppmärksamhet och inneburit stora förändringar i såväl kontorsutformning som arbetssätt.

Helene Lindström
Heléne Lindström

Under det senaste halvåret har arbetslivet förändrats radikalt för många, vi har tvingats till flera beteendeförändringar när det gäller distansarbete, arbetssätt, digitala möten, resvanor och kulturfrågor och mycket mer. Hur kan vi dra lärdom av denna tid?

Vad bör vi tänka på vid en tillbakagång till kontoret på kort sikt och den viktiga frågan; vilka blir de bestående konsekvenserna och hur ska vi tänka på lång sikt?

  • Vilka är lärdomarna som har gjorts kring hemarbete?
  • Vad behöver ingå i den kortsiktiga planen för en trygg och succesiv återgång till kontoret?
  • Baserat på våra lärdomar hur ska vi utforma framtidens attraktiva arbetsplats och arbetssätt på lång sikt?

Heléne delar insikter och konkreta tips på hur din organisation kan formera arbetet på kort och lång sikt. Varmt välkommen!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema

Missa inte våra kommande webinarer!