Webinarium

Wiseful Learning – Effektivisera HR-processerna genom robotisering – Skanska presenterar HRobin

wiseful träd

Wiseful Learning – Effektivisera HR-processerna genom robotisering – Skanska presenterar HRobin

Skanska HR möter framtiden tillsammans med digitala kollegor.

För att stå redo och möta den tidpunkt vi kallar framtiden krävs det att vi är öppna för utveckling och söker förändring i nutid. Skanska HR gör det genom att kombinera den mänskliga kraften med agila arbetsmetoder och smarta digitala lösningar – det är så dynamiken blir som störst och effekten som bäst.

En del av den digitala förflyttningen drivs genom RPA (Robotic Process Automation).

Ett 20-tal HR processer har redan kunnat automatiseras med hjälp av roboten HRobin och tusentals arbetstimmar sparas in samtidigt som kvaliteten ökar.

  • Hur är det att arbeta med en digital kollega?
  • Vad inom HR kan en robot utföra?

Kristin Westling delar erfarenheterna från Skanskas robotiseringsresa och berättar hur HRobin arbetar tillsammans med resten av HR teamet för att leverera den bästa medarbetarupplevelsen på Skanska.

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema