Webinarium

Elena Aylott om Employee Experience – ett modebegrepp eller en framgångsfaktor

wiseful träd

Välkommen den 25 maj klockan 8:30 att lyssna till och bli inspirerad av Elena Aylott, VP Global Employee Experience på Oriflame Cosmetics. Elena kommer att berätta om sina erfarenheter från transformationsarbete inom HR och internkommunikation och om sin resa att skapa Employee Experience på Oriflame.

För 4 år sedan genomförde det globala skönhetsbolaget sammanslagningen av de tre avdelningarna – Global HR, Internkommunikation och CEO Office – med målet att skapa ett nytt sätt att arbeta med personalfrågor med skarpt fokus på medarbetarupplevelsen. Så började Employee Experience resa för Oriflame. Elena Aylott ledde transformationen tillsammans med sitt team och erhöll också i höstas priset som Årets HR-ledare för sitt inspirerande och skickliga HR-arbete.
Elena berättar om hur skarpt fokus på kund och kultur skapat framgång och hur allt blir möjligt med rätt mandat.

Elena bjuder också på insikter där misslyckanden leder till framgång. Vi får också höra hur hon och hennes team dragit fördel av att jobba nära ihop med Kommunikation och hur det gånga året med Corona på verkat affären.

Välkommen!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema