Webinarium

Hedvig Öster på People Equity – så designar du en inkluderande arbetsmiljö som attraherar människor med olika bakgrund

wiseful träd

Idag behöver vi inte längre anta att diversifierade team och inkluderande arbetsplatser där alla anställda tillåts uttrycka och utveckla sig själva och sina perspektiv leder till starkare företag. Vi vet.Enligt studier från McKinsey & Co. genererar företag som har mixade team (sett till kön och etnisk bakgrund) i snitt 30% högre avkastning än sina konkurrenter i samma bransch och enligt Deloitte ökar inkluderande ledarskap produktiviteten i team med 17% och samarbetsförmågan med upp till 30%.

Vad många däremot vet mindre om är hur vi uppnår resultatet i våra egna organisationer. Hur designar vi för en inkluderande arbetsmiljö som attraherar människor med olika perspektiv och bakgrund. Var och varför behöver förändring ske och hur sätter du egentligen i gång arbetet med Diversity, Equity & Inclusion (DEI)?

Med en bakgrund från chefs- och styrelserekrytering och talent acquisition och DEI-arbete inom finansbranschen har Hedvig Öster samlat på sig både erfarenheter och stött på utmaningar när det kommer till jämställdhetsarbete. Idag jobbar hon som konsult på People Equity och hjälper bolag med DEI-kartläggningar, strategi och implementering.

Varmt välkommen att lyssna tillsammans med oss den 26 oktober!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema