Webinarium

Jakten på talanger – vikten av en effektiv och engagerande pre- och on-boarding

wiseful träd

Kampen om talangerna är hårdare än någonsin. Vi har genom pandemin lärt oss att arbeta på distans och ständigt ha ett digitalt filter mellan oss. Konsekvenserna av det är att graden av engagemang och lojalitet minskar. Rapporter från tex Brilliant Future visar att medarbetarengagemanget minskar och att över 40% av den arbetsföra populationen i Sverige är redo för nya uppdrag.

Wise har iakttagit denna trend och tillsammans med många andra resonerat kring hur en effektiv och engagerande pre- och on-boarding säkrar att nyanställda verkligen startar och snabbt kommer upp på banan.

Kom och tänk med oss!

Efter dessa 30 min har du med dig konkreta tips på vad du kan börja göra direkt.


Sara Gustafsson
Head of Growth
Brilliant Future AB


Ulrica Ekeroth
Head of Business Development
Wise Group AB

 

 

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema