Webinarium

Wiseful Learning – Vikten av att erbjuda en kandidatupplevelse i världsklass

wiseful träd

På senare år har begreppet kandidatupplevelse blivit allt vanligare och allt fler organisationer sätter stort värde på detsamma. Att kandidaten sannolikt även är din kund och bör vårdas på samma sätt blir ett allt vanligare förhållningssätt.

På Wise Professionals mäter vi oss själva och den kandidatupplevelse som vi erbjuder våra kandidater med verktyget Trustcruit. Trustcruit är ett HR Analytics-verktyg som i realtid visar oss hur upplevelsen med oss på Wise har varit så att vi kontinuerligt kan utveckla och förbättra oss.

Vi vet att 69 procent av de som har haft en dålig kandidatupplevelse sedan inte vill köpa det företagets produkter och tjänster. Efter covid-19:s inträde vet vi att det finns många kandidater på marknaden och att det kommer bli många sökande på varje utlyst roll. Samtidigt råder det kompetensbrist och många företag har svårt att attrahera och rekrytera de medarbetare som de behöver för att kunna nå sina tillväxtmål.

Tillsammans med Trustcruit bjuder vi på fakta, inspiration och konkreta tips kring hur ni kan uppdatera, digitalisera och förbättra er kandidatupplevelse redan idag!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema