Webinarium

Wiseful Learning – Re-skilling med arbetspsykologiska tester

wiseful träd

I det nya normala, efter Covid-19 och mitt i digitalisering och globalisering, kommer kontinuerlig re-skilling att vara ett måste.

I vårt tredje Webinar i serien Wiseful Learning diskuterar vi Re-skilling och hur arbetspsykologiska tester blir ett viktigt verktyg i det arbetet. Vi lyfter bland annat vilka nya kunskaper och beteenden som kommer att krävas. Hur uppnår vi bästa resultat av interna förflyttningar? Hur identifierar vi vilka individer som har störst potential att nå framgång? Vem har störst sannolikhet att lyckas då kompetens behöver bedömas på nya grunder?

Möt Maria Esborn, senior rekryteringskonsult och assessment-ansvarig på Wise Professionals som tillsammans med Sandra Axelsson, leg psykolog och organisationskonsult på Assessio resonerar kring och svarar på frågor inom detta intressanta och, enligt oss, stekheta ämne! Välkommen!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema