Webinarium

Framgångssaga – Så byggde Aller Media kultur och en stark VI-känsla!

De är hyllade med utmärkelser och priser för sina initiativ och för sitt fina kulturarbete. Aller Media har under pandemin lyckats med att gå från en splittrad organisation till en stark VI-känsla med högt engagemang och med en ökning av sitt eNPS med hela 71 punkter. Nu delar dem med sig av sina bästa tips!

Med en internkommunikation väl förankrat i företagets WHY och med ett stort fokus på ledarskap, självledarskap och medarbetarkommunikation har Aller Media gjort en helt fantastisk resa med sitt Employer Brand!

Den 5 april välkomnar vi dig att delta i ett samtal där Joakim Romanus, HR Direktör och Jennie Knutsson, Kommunikationschef  från Aller Media berättar om sitt samarbete och de lärdomar de har fått med sig under resans gång.
En success story som inte bara visar sig i medarbetarnas välmående och engagemang utan även i deras faktiska resultat.

Varmt välkommen att anmäla dig till detta webbinarium önskar vännerna på Wise Professionals och Kimm!

 

 

 

 

 

 

 

Magnet Awards arrangerar årligen SM i Employer Branding. Läs mer om Aller Medias vinst i kategorin Kultur & Engagemang HÄR 
Joakim Romanus har även blivit utsedd till Årets Employer Branding personlighet.

Om Aller Media

Aller Media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 51,2 %*. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema