Webinarium

Wiseful Learning – Teamtailor och Wise Professionals i samtal om vad du bör kunna förvänta dig av ett rekryteringssystem år 2020

wiseful träd

Wiseful Learning – Teamtailor och Wise Professionals i samtal om vad du bör kunna förvänta dig av ett rekryteringssystem år 2020

Vi vill veta mer om vad man egentligen kan förvänta sig av ett rekryteringssystem år 2020. Av den anledningen har vi bjudit in Fredrik Mellander, Head of Partnerships på Teamtailor som i samtal med Wise Professionals Jakob Törnell, konsultchef inom HR och Inhouse, fördjupar sig i ämnet.

Teamtailor är Sveriges ledande rekrytering- och Employer Branding-verktyg som idag används av över 2000 svenska företag, stora som små. Fredrik leder utvecklingen av partners och samarbetspartners hos Teamtailor globalt.

Samtalet kommer bland annat att beröra:

  • Rekrytering och användande av ATS i Sverige vs globalt – finns det några skillnader i arbetssätt?
  • Vilket stöd kan man få av rekryteringssystemet i sitt Employer Branding-arbete?
  • Hur kan ska tänka som beställare? – Fördelar/nackdelar med att ha ett system som innefattar alla delar av rekryteringsprocessen vs att själv skräddarsy ett system genom att plocka ihop moduler från olika leverantörer.

Väl mött,
Wise Professionals

Fredrik Mellander
Fredrik Mellander, Head of Partnerships på Teamtailor

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema