Webinarium

Wiseful Learning – VR-onboarding

wiseful träd

Statistik från Glassdoor visar att en bra onboardingprocess minskar personalomsättningen med 82% och ökar produktiviteten med 70%. Genom att skapa rätt förutsättningar för den nyanställda att komma in snabbt i arbetet, kan arbetsgivaren ta vara på energin och få produktiva medarbetare från dag ett. Allt handlar om att sätta upp bra processer med fokus på tydlighet, inkludering och kommunikation.

Men hur kan man ge en bra onboarding när Covid-19 ändrat förutsättningarna för att inte kunna göra det fysiskt?

Anna Cau – Head of People, Group Supply på Ericsson

Till vårt andra Webinar i serien Wiseful Learning har vi bjudit in Anna Cau – Head of People, Group Supply på Ericsson. Anna berättar om hur hon revolutionerade företagets onboarding-process med VR. Ett fint exempel på hur man via ny teknik kan introducera medarbetare remote, med en känsla av att vara fysiskt på plats och samtidigt möta och interagera med kollegor. Något vi tror kommer att vara lika aktuellt när vi åter kan samlas på våra arbetsplatser.

Varmt välkommen att anmäla dig!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema