Webinar

Wiseful Learning #10 – Det nya normala – tillit och kommunikation i en uppkopplad värld

wiseful träd

Wiseful Learning #10 – Det nya normala – tillit och kommunikation i en uppkopplad värld

I en omvärld präglad av digitalisering, globalisering, ett komplext medielandskap och konkurrens från oväntat håll ställs allt högre krav på ständig förändring. Under det senaste halvåret har de allra flesta organisationer tvingats in i en extremt snabb digitalisering av både sin verksamhet men också sitt arbetssätt. Och vi kan konstatera att vi inte kommer backa tillbaka till såsom det var förut – förändringstakten kommer snarare öka framöver.karin

Hur kan du som ledare kommunicera för att dina medarbetare ska känna sig så trygga på jobbet att de har lust att vara med och driva denna förändring?

Karin Zingmark är utsedd som en av Sveriges 100 mest populära talare 2020 samt är nominerad som Årets Talare 2019 av Talarforum. Hon inspirerar, engagerar, entusiasmerar och ger konkreta tips inom marknadsföring, kommunikation och ledarskap i en uppkopplad värld.

Karin har lång erfarenhet av förändringsledning och kommunikation från ledande roller i olika branscher, nu senast i rollen som marknadschef på Microsoft i Sverige. Hon är författare till två böcker, debutboken “Maxa Snacket” (Liber 2017), som inspirerar på temat digital kommunikation och kommunikativt ledarskap och uppföljaren ”Maxa Modet” (Liber 2020) som handlar om att driva förändring genom tillit och kommunikation. Karin är aktiv i en rad olika styrelser, är certifierad facilitator av Hyper Island och har en certifiering i Neuroledarskap från the Neuroleadership Institute.

Varmt välkomna!

När?

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema

Missa inte våra kommande webinarer!