Webinarium

Wiseful Learning – Siri Wikander om #learnability – så skapas ständigt lärande och utveckling i organisationer!

siri-wikander

Vi kickstartar 2021 års första Wiseful learning den 12 januari med att bjuda in Siri Wikander, expert på kultur, ledarskap och lärande.

Hela vårterminen kommer att ägnas åt ett flertal webinar på temat Lärande – ett centralt begrepp i den tid vi lever i just nu!

Siri Wikander är en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och Kommunikation på både Scandic, Axfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd. På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya sätt att jobba och nytt ledarskap.

Siri är just nu krönikör i tidningen Chef. På Chefsdagen 2020 berättade hon om 5 steg för att skapa en lärande organisation:

  1. Strategi
  2. Kultur
  3. Ledarskap
  4. Team
  5. Smörgåsbordet

Om det här och mycket mera hoppas vi få höra mer den 12 januari.

Varmt välkommen att lyssna tillsammans med oss då!

Missade du webinariet?

Se det här

Vi delar med oss

Vad är Wiseful Learning?

Wiseful Learning är vår nya webbinarserie. Under ett antal tisdagar framöver delar vi på Wise Professionals med gäster med oss av kunskap och spaningar kring attraktion och rekrytering.

Best practices från Professionals

Det började som ett initiativ för att kompetensutveckla oss själva. Hela företaget började träffas digitalt för att trendspana kring ett aktuellt ämne kopplat till vårt hantverk. Men så tänkte vi: “Varför inte dela med oss av detta till alla som vill ha en attraktion och rekrytering i världsklass?”

Sagt och gjort! Nu bjuder vi in dig till våra egna kompetensutvecklingstillfällen.

Varmt välkommen att vara med!

Schema